Caroline og hendes eksem

september 2nd, 2013 by Karina

I løbet af foråret 2013 blev Carolines eksem slemt.- Kolding sygehus henviste os videre til Odense Sygehus som er specialister i Allergi og hudsygdomme. VI møder op en fredag eftermiddag til ambulant samtale og ender med at blive indlagt efter 10 min, da de vurdere at det er så slemt med eksemen. Det gav en masse ekstra kørsel for Christopher da vi jo ikke lige havde planlagt at skulle være der i flere dage.

Han piskede frem og tilbage mellem Kolding og Odense med en masse fornødenheder og for at nå at hente Victor osv. Desværre var det den fredag ferien gik i gang, så der blev brugt RIGTIG mange timer bag rettet.

I Odense blev vi lynhurtigt behandlet med Røde Bade, det havde en super effekt på Caroline, som blev fuldstændig brun over hele kroppen. Her efter var vi indlagt til mandag, hvor vi alle trængte til at komme hjem. I løbet af weekenden var vi dog både en tur i Odense Zoo og havde besøg af mormor og morfar.

Efter vi kom hjem går det meget bedre med Caroline. VI har måtte skaffe os af med vores elskede kat Cleo, da de mente at hun havde katteallergi ud fra nogle blodprøver.  Vi er sat på en diæt med mad som overhovedet ikke må indeholde spor af æg.

Hun har i skrivende stund kun fået rødt bad en gang siden på sine hænder – og nu kan vi give det til hende herhjemme. Hun SOVER om natten, hvilket moderen især sætter pris på efter en periode, hvor vi har vi oppe 1½ – 2 timer pr. nat.

 

Nu forude venter fødevarer provokation på Kolding sygehuse til Oktober og tjek i Odense. SÅ må vi se hvad de siger til hendes æg allergi og børneeksem.

Comments are closed.