Archive for oktober, 2007

Den dag Victor kom til verden

mandag, oktober 29th, 2007

Victor kom til verden mandag den 29. oktober 2007 på Kolding sygehus. Han kom til verden ved planlagt kejsersnit. Victor kom til verden klokken 12.54 og vejede 4170 g og målte 52 cm. Han havde masser af mørkt hår, og en pung så stor man tror det er løgn (pga. vandbrok, dog ..)

Det gik stærkt med at få Victor ud. Vi blev hentet på stuen klokken 12.20 og da først epiduralblokaden var lagt (hvilket de synes mor var sej til at få), ja så blev der trukket et forhæng op så far og mor ikke kunne se maven. Der gik ganske kort tid før læger og sygeplejersker konkludere med et ”neej det blev et barn”, blev bunden vendt i vejret på Victor så vi kunne se mor og far havde fået en  rigtig dreng 🙂 Victor blev svøbt i et klæde så mor lige kunne se ham. Herefter var far med jordmoderen ude og veje, måle og undersøge Victor. Far havde på det tidspunkt slået automatikken til og parerede ordrer fra jordmoderen – tog billeder, og gjorde som der nu skulle gøres. Det var vist ikke helt gået op for ham hvad det var der lige var sket!

På opvågningsstuen lagde jordmoderen Victor til mors bryst og han begyndte straks at sutte 🙂 Far måtte så ringe rundt til alle de spændte bedsteforældre og fortælle den gode nyhed. Kl. 15.30 blev den lille familie flyttet på barselsgangen.

Omkring klokken 18 kom der en sygeplejerske og ville have mor ud af sengen… av av det gjorde ondt, og mor måtte hurtigt tilbage i sengen. Imens hjalp sygeplejersken far med at skifte Victors første ble. Det gjorde far iøvrigt mange gange i løbet af tiden på sygehuset, da puslebordet var lidt for højt til mor.

Klokken 19 troppede alle 3 hold bedsteforældre op for at se det lille ny medlem af familien. Farmor og Farfar havde taget champagne med til alle de stolte bedsteforældre. Victor sov blot fra alle de besøgende – det var vist en dag med mange nye oplevelser!

Klokken 21 blev far bedt om at tage hjem – det synes både mor og far var lidt hårdt oven på sådan en begivenhedsrig dag. Victor skulle sove i samme seng som mor, og far måtte køre hjem og sove alene.