Archive for juni, 2008

Sidste besøg af Agnes (sundhedsplejersken)

fredag, juni 27th, 2008

I dag har Agnes været her. Det er det sidste besøg ud af de 5 man får inden barnet er 8 mdr. Nu kommer hun først når Victor er 2½ år igen 🙂

Victor vejde 9,2 kg (hun troede han vejede mere pga. hans “tykke” kinder – hvad snakker hun om ?? .-) )og målte 73 cm . Han bestod Boel prøven – en form for høreprøve. Desuden blev det testet om han skelede og det gjorde han ikke.

Han fik desuden en ny grøn tandbørste…. som straks blev taget i brug 🙂

Så sundhedsplejersken skrev i hans lille bog at Victor er en fin dreng, som trives godt 🙂

Min første tand

fredag, juni 20th, 2008

Jubii så skete det.  Den første tand er nu kommet til syne i undermunden. Det er den højre fortand som har vist sig.

Vi havde ingenting opdaget før Victor skulle spise sine rugbrøds madder, hvor en lille hvid tand viste sig.

Victor har ikke været utilpas på nogen måder – og det eneste tegn som kunne tyde på en tand – har været en kliklyd med tungen….. men det kunne ligeså godt være en ny sjov lyd, som han havde lært….:-)

Victor og far – og en guitar

torsdag, juni 19th, 2008

Victor elsker når hans far kommer hjem fra arbejde. Det kan fremkalde det størrste smil 🙂 på  hans ansigt. Når så guitaren bliver fundet frem… ja så sidder Victor klar med øjenene i fuldstændig fokus på guitaren. Han elsker når der bliver spillet.Det er dog endnu bedre når han selv for lov at “spille” / “pille” ved guitaren 🙂

Victor ved også at når far siger 1- 2- 3- ja så er badet forbi… og så er det op til mor… og en gang creme (øv øv øv)

Det bedste må dog være når Victor efter maden kan få lov at råbe om kamp med sin far… dette frembringer ihvertfald grin hos hele familien……

Ja der er vist ingen tvivl… Victors far er bare dejlig 🙂

Dejligt at kunne komme lidt omkring…

onsdag, juni 18th, 2008

Victor har lært at møver sig baglæns, og rundt om sig selv. Han forsøger ihærdigt at komme op på alle 4. Han nyder at kunne komme rundt, og det gør det også lidt nemmere at nå de ting man ellers ikke må røre ved f.eks. fars guitar :-).

Victor er desuden begyndt at rejse sig op i barnevognen, tremmesengen og i den høje stol. Så nu er der kommet sele på i barnevognen, vuggen er skiftet ud med tremmesengen.

Han er en stærk lille bølle, og efter at have lært at sidde selv… jah så vil man hellere stå det meste af tiden – det er ikke nemt.

Til fødselsdag i Billund tennisklub

lørdag, juni 14th, 2008

I dag var vi til onkel Michael og tante Heidis fødselsdag (33 år) i Billund Tennisklub. Det var en smule koldt, men det var ingen forhindring for at vi alle skulle have undervisning i Tennis og spille en tennis turnering – Altså næsten alle mig og min kusine Jannie deltog ikke :-).

Synes lidt at det var noget underligt noget at de alle sammen løb rundt efter en lille gul bold – hmm der går nok lidt for jeg lærer at forstå de voksne.

Jeg synes der var mange mennesker…. og synes faktisk at det bedste var at sidde hos min mor. Det var en rigtig hyggelig dag. Desværre var jeg gået i seng da maden kom på bordet, men hørte at de fik noget rigtig god mad… nå ja jeg har jo ingen tænder endnu så det varer lidt før jeg kan spise det de andre gør 🙁

Besøg af kusine Rebekka

mandag, juni 9th, 2008

Pædagogerne strejkede, så Kusine Rebekka fra Århus kunne ikke komme i børnehave. Hun blev afleveret af sin mor om morgnen. VI hyggede os med at spise sammen alle mand, og kusinen gjorde meget ud af at hun kunne spise rugbrød med kerner, det kunne idet hun havde tænder!!!! – Derfor måtte Victor nøjes med det uden.

Efter frokost gik vi ned til CIrkus Arena som var i byen, de havde slået deres store telt op, og omme bagved fandt vi en indhegning hvor der gik 4 elefanter frit rundt sammen med nogle heste. Dette imponerede de 2 børn 🙂 Her efter gik vi hen til legepladsen, hvor Rebekka fik brugt en masse krudt imens hun fortalte fætteren, hvordan man brugte de forskellie ting.

Det hele sluttede med en is til begge børn… dette må siges nok at være højdepunktet for begge. 🙂 🙂

Da vi kom hjem blev Victor puttet og Rebekka sad ude på terresen i Victors badekar og nød det gode vejr.

Hyggelig dag! Glæder os til vi skal have besøg af kusinen igen 🙂

Babyrytmik

fredag, juni 6th, 2008

I januar måned startede vi til babyrytmik oppe i Brændkjærkirken. Her går vi hver tirsdag mellem 10 -11. Victor var lidt stille de første par gange, men herefter er han blevet vild med det. Han var dog ikke særlig tryg ved titte bøh leg og begyndte at græde de første par gange. Siden er han dog blevet ret “fræk” og kan godt lide at råbe efter læren og de andre børn, men formår også at være stille og nyde det når vi synger og især når der blæses sæbebobler. Vi spiller også med rasleæg, danser, leger med tørklæder osv.

Victor fik lov at fortsætte på et “turbo”hold i Maj måned – til stor glæde for både Victor og mor. Her kom de andre “rødder” fra mødregruppen og deltog. Vi glæder os desuden til næste år, hvor kirken har valgt at lave et fortsætter hold for 1-2 årig :-).

Babyrytmik holdet

Mums jordbær

mandag, juni 2nd, 2008

Så blev det endelig sæson for jordbær !! Victor fik for første gang i dag jordbærgrød, og det må siges at være et HIT. Han holdte godt fast i mors hånd og sørgede nøje for også at holde fast i bægeret for at sikre sig at han fik det hele med.

Det hele endte med en glad dreng, med jordbær smurt ud i hele ansigtet og på gulvet – men det var det hele værd 🙂

Overvejer om denne lyst til jordbær kan skyldes de enorme mængder jordbær som moderen spiste under sin graviditet 🙂 🙂 🙂