Archive for juni, 2015

Caroline Let på tå

mandag, juni 22nd, 2015

Caroline er en spirrevip -. Hun går faktisk aldrig, men alt bevægelse er igang eller hop/løb. Hun har svært ved at sidde stille til måltiderne og vi har nu købt en pude som hun kan sidde på under måltiderne.

Hun har et enormt energi niveau, men ligeså meget som hun er bevægelse ligeså meget går hun kold om aftenen.

Hun elsker at spise KØD.

Familien Schulze

mandag, juni 22nd, 2015

Siden sidst skrevet i Oktober. Har vi jo desværre også skulle sige farvel til nogle Oldeforældre både Olde Stinne som døde i Oktober 2014 og Olde Bent som døde i januar 2015. Børnene har forsat ikke været med til begravelse, men Victor er meget bevidst om at han har mistet 2 oldeforældre.

Christophers arbejde er flyttet til Vejen, så pr. 1.11 har hverdagen ændret sig på den måde at han hverdag skal cykle til banegården og med tog videre…. Det betyder at Karina aflevere og henter 4 ud af 5 dage i ugen.

Vi har fået en trampolin til stor glæde for børn og voksne… de elsker at hoppe – slåsse og spille bold på den.

Ellers så går hverdagen sin gang med legeaftaler, tandlæge besøg, familiebesøg, fødselsdage osv. Ja vi keder os ikke, men er nu også ret gode til at hygge os sammen alle sammen.

Victor – opsummering

mandag, juni 22nd, 2015

Victor er også begyndt at udvikle fra vi havde en stille og rolig dreng er han nu begyndt at svare lidt igen og have sin mening om tingene. Han elsker at lære nye ting og følge med i samtaler mellem Christopher og jeg – om det så er om politik eller arbejde så følger han med.

Han er MEGET dygtig i skolen og det er så mor og far kan blive helt flove over alt det ros han får til skole og hjem samtale. Både fagligt og socialt er han god.  Han er dog ikke altid lige vild med at skulle lave lektier… da han mener at han jo godt kan tingene.

Han startede året med at gå til spejder, men det stoppede dog efter nytår grundet manglende instruktører. Det var trist da han var rigtig glad for dette. Han oplevede at være på spejderlejr i Nov. hvor han overnattede ude med spejderne. Han har ligeledes gået til svømning i 2014/2015 – Victor er dog så “perfektionist” så hvis han ikke kan så gider han ikke være i vandet – i stedet for at tænke måske kan jeg lærer det :-).

Han er en meget omsorgsfuld storebror og hans lillesøster kan næste sno ham om sin lillefinger. Han elsker at lege med hende og drille hende og slås med hende – men ingen tvivl om at de er meget glade for hinanden.

Han har dog meget bestemt konsteret at vi ikke skal have flere børn i familien – da nok bliver for dyrt 🙂

Victor læser nu meget godt og læser på alt skilte, bøger for sin lillesøster osv.

Lommepenge: Da vi nåede Januar havde Victor længe talt om at han havde et ønske om at begynde at få lommepenge. Han startede med at skulle dækkebord. Det holdte ikke helt… så skulle han tømme postkasse og gå ud med skraldet… det holdte hellere ikke. Lige pt ( må jeg desværre erkende) så har han ingen faste pligter, men hjælper til når vi beder om det. (juni)

Han har længe døjet med at værre træt og bleg og vi fik konstateret at han lider af Jernmangel. Han har derfor været sat i massiv jernbehandling de sidste par måneder. Han er forsat meget kræsen og vil ikke spise kød. Livretterne er pizza, pandekager og hotdogs.

Victor Motto : Jeg husker bedre end jeg glemmer. 🙂

Caroline – opsummeringen

mandag, juni 22nd, 2015

Vi er klar over at vi ikke får lavet opdateringer så ofte som vi gjorde da vi kun havde Victor. Men det vidner vil blot lidt om den tiltider travle hverdag vi har.

Caroline er virkelig kommet i børnehave alderen. Hun elsker musikbørnehaven – hun synger meget – rigtig meget. Hun er super god til både tekster og melodier alt fra kendte børnesange til Lukas Graham, Basim osv.

Hun er igennem en rivende udvikling hun er meget selvstændig og ynder selv at tage tøj på, tørrer sig efter bad, creme osv. Hun elsker sin storebror og vil bare gerne lege det meste af tiden med ham. Hun er dog blevet meget fascineret af prinsesser.

Hun kan tiltider også være en strid banan til tider . Hun har en tendens til at pive når tingene ikke lige går hendes vej. Forældrene kan godt lade hende pive… men storebror falder for den hele tiden. Når hun ikke kan komme ud af bilen, tage skoene af eller lignende.

Hun er god til at lege selv og ofte med Little pony, lego frinds, disko dans.

Caroline drømmer om, at skulle gå til gymnastik. Hun har hele efter året gået til svømning og har kløet på i forhold til at tonse rundt i vandet. Ingen tvivl om at gymnastik bliver næste års fritidsinteresse. Da hun både øver i at stå på hænder og hovedet.

Caroline er ved at gøre sig klar til skole og fra den ene dag til den anden begyndte hun at øve bogstaver og i at skrive sit eget navn (maj 2015). Hun kan tælle til 10 på Engelsk.

MOTTO: Du skal huske at drikke så det ikke støver og fiser —— rigtig sætning lyder “du skal huske at drikke når du spiser så det ikke støver når du fiser” – Oldefar Valdemar.

Julen 2014

mandag, juni 22nd, 2015

Julen 2014 blev fejret hos bedstefar og bedstemor , sammen med Oldemor Else. Vi kom så vi havde en god lang dag sammen med frokost og en tur i kirken til julegudstjeneste. Juleaften var vente tiden svær, men de klarede det til ug plus.

Masser af gaver af både lego, magnetter, dukker, osv.