Archive for februar, 2010

Spørgsmål nr. 21 til professoren

søndag, februar 14th, 2010

Spørgsmålstype nr. 21: “Hva’ dét nu for nogen, dér!”

– og så er Victor begyndt at synge rigtigt meget, og han er ret dygtig til at huske ordene. F.eks. kan han recitere næsten hele “Lille Peter edderkop”, og kan meget pludseligt starten på flere titelsange fra diverse børneserier.

Victor er fortsat en meget bestemt ung mand, der ved hvad han gerne vil, og ikke mindst hvad han ikke vil.

20 spørgsmål til professoren

onsdag, februar 3rd, 2010

Hva’ det? .. Hvad laver du? Hvor er mor henne? Hvad laver far? Hvor er… Hvad er.. osv. osv.

– Institutionslivet og den nysgerrige alder har for alvor sat præg på Victors dagligdag, og spørgsmålene står i kø i den lille purks hoved! Somme tider når han knapt at stille et spørgsmål færdigt, før det næste er på vej ud.

Og selvom mor og far somme tider godt kan synes det er træls også at besvare ting som Victor udemærket allerede ved, så er de mange spørgsmål dog som regel (indtil videre) kun anledning til smil.

I dagplejekredsen er der blevet etableret et “gæstehus”, hvor børnene bliver passet når dagplejen holder ferie eller er syg. Mor og far synes det fungerede rigtigt godt. Det samme gjorde Victor den første dag, og så gik det lidt ned ad bakke. Han stod heldigvis igennem ugen uden større problemer, men gensynsglæden var enorm da han kom tilbage til sin dagplejemor igen ugen efter. Han løb hende i armene og ville ikke slippe igen – tag I bare på arbejde mor og far. så længe jeg har min dagplejemor. Er det ikke dejligt? ?