Archive for juli, 2011

Caroline nuldrer hår…

søndag, juli 10th, 2011

Caroline elsker at nudre sit hår når hun skal sove. Er hun ikke igang med sit eget ja så går det ud over mors hår. Det er lidt sjovt i og med at hun har super meget hår ovenpå hovedet og stort set ikke noget i nakken og siderne.

Victor den eftertænksomme

fredag, juli 8th, 2011

Victor udvikler sig også men det er på andre punkter. Han er begyndt at spekulere meget over tingene og et par dage efter der er sket noget så kommer det som regel op på sengekanten. Som da han kom til at træde på sin bamse og far gemte den væk….. Victor ved godt at det gør han ikke igen.

Hvis mor og far taler sammen ved middagsbordet forsøger Victor at få det hele med og spørger flere gange hvad … hvad snakker i om 🙂

Han er dog begynt at reagere meget kraftigt når der bliver sagt nej… det er med en råben og skrigen og forleden lød det igennem hele huset ” Du er den dummeste mor jeg nogensinde har kendt” – jo jo der er temperament på den lille…. hvor mon det kommer fra.

Caroline 6½ måned

fredag, juli 8th, 2011

Vi er inde i en periode hvor der sker meget med det lille pus. Hun har pludselig opdaget at det er mest tryg at være ved mor og far og sætte ofte i et skrig, hvis fremmede forsøger at tage hende. Hun pludre nu løs og elsker at ligge og kigge på når Victor leger – eller det vil sige Caroline vil helst sidde op og gerne hele tiden. Hun kan nu sidde en smule selv – men vi skal dog være lige baghende for pludselig vælter hun.

Hun er begyndt at spise “almindelig” mad så som havregrød, øllebrød, kartofelmos m. diverse grøntsager. Hun får pt. mad 2 gange om dagen og resten af tiden bliver hun ammet. Caroline kan godt lide maden og især frugtmos – mums det er godt.

Hun sidder ofte med tungen ud af munden og er faktisk omdøbt til frk. evigglad da hun altid smiler når nogen gider at kigge på hende eller tale med hende altid super godt humør.