Archive for september, 2011

Falsk strubehoste

onsdag, september 28th, 2011

Victor fik den 27 september falsk strubehoste. Han startede med at blive lidt hæs, så fik han ondt i kroppen og da han kom i seng kom feberen og han vågnede ved at han hev efter vejret. Det lød rigtigt ubehageligt og som om han ikke kan få vejret.  Vi fik ham til vagtlæge som flyttede ham til børneafdelingen, hvor Victor sad med sin far til ud på natten og fik behandling i en maske.

Caroline 9 måneder

tirsdag, september 20th, 2011

Caroline har forsat ingen tænder… nu er vi holdt op med at gætte på hvornår de kommer for hun savler forsat meget.

Hun er inde i en periode, hvor hun er meget “morsyg”. Hun vil f.eks. sove i mores arm hele natten og når hun vågner og opdager at hun ikke ligger der… ja så skriger og græder hun indtil hun ligger der igen.

Hun har lært at spille på sin egen læbe og ynder at gøre dette.

Hun spiser alt hvad der bliver serveret og er nu også godt i gang med rugbrød. Hun er også meget obs. på hvad vi andre spiser… så hun ikke går glip af noget.

Efter Caroline har lært at kravle… ja så vil hun da gå hele tiden. Hun er forsat meget usikker på benene – men en ting er sikkert når hun først kommer afsted så går det enten mod kattemaden eller mod Victors værelse 🙂

Caroline er meget glad for musik og elsker når far gider at spille Guitar for eller med hende.

Caroline kravler

tirsdag, september 20th, 2011

Jep den 17 september lykkes det så endelig for Caroline at finde gearet der går fremad. Det handler om motivation… har Victor et stykke legetøj som hun absolut også skal se så går det lystigt afsted.