Archive for februar, 2013

Daglig dagen på Primulavej

mandag, februar 11th, 2013

Når vi nu ikke har fået skrevet så længe bliver meget af det lidt opsummering. Håber at få det meste med, men der vil dog være smuttere.

Nytårsaften blev fejret i tønder og både Victor og Caroline nød at lege med Ida, Maria, Rebekka og Mathias. De er dog A- mennesker så halv 10 var begge børn puttet 🙂

Januar måned har budt på dobbelt sidet mellemørebetændelse til Caroline og halsbetændelse til Victor det er som om at sygdommen ikke helt vil slippe  matriklen. Begge unger bliver store og det går stærkt med deres udvikling.

Victor: har været på besøg i SFO, hvor han skal starte 1. marts i løbende indskoling. Han elsker livet i børnehaven og lever storset i en fantasi verden døgnet rundt. Han får meget ros for at være velkørende i børnehaven,  men her hjemme er han ofte “for træt” til at kunne helt det samme.

Victor synger med på storset alle sange for tiden og han formidabel til at huske teksterne. Caroline og ham elsker nu at synge og danse “gangnam style”. Victor fik en ny cykel i julegave og han elsker at cykle på den. Han er endnu ikke trafiksikker, så det er mest i skoven vi kører.

Han forsat en dejlig storbror som han passer på, driller, leger med, men også elsker at holde i hånden.

 

Caroline er i en rivende sprogudvikling. Hun lærer nye ord hverdag og var knap 2 før hun sagde ordet gangnam style, lige for tiden siger hun okay, nej tak, gider jeg ikke hører på, nu stopper du, tak for mad /velbekom det er blot få af de udtryk ord som hun bruger rigtig for tiden. Hun er desuden en meget bestemt dame. Hun vil flere dage ikke med ind i huset når vi kommer hjem og bliver stående udenfor med ryggen til os, når hun skal cremes stikker hun af imens hun skriger.

Hun ser enormt meget op til sin storbror. Hvad VIctor kan og gør vil Caroline gerne kunne. Så det han leger med efterligner hun bagefter. Hun tager selv det meste tøj på og af når Victor gør. Hun elsker i det hele taget at tage tøj på. Hun elsker at gå rundt i sine gummistøvler, tage forskellige hatte på regntøj, flyverdragt eller hvad hun lige kan finde i bryggerset.

Vi har en travl hverdag, hvor vi pt går til gymnastik 1 gang i ugen. VIctor har dog besluttet at han ikke vil gå til det mere, så det er kun Caroline som er afsted. Hun kan næsten ikke vente med at komme ud og hoppe.

Julen 2012

mandag, februar 11th, 2013

Ak ja tiden er igen løbet fra os og vi får først nu lavet lidt opdateringer.

Det blev en dejlig december måned, hvor vi fik set diverse julekalender i samlet flok især julestjerner var et hit ved Victor, hvor imod Caroline så Bamses Julerejse. Der var traditionen tro nisser på loftet og drille nisser fra børnehaven. Desværre var december også en måned som bød på meget sygdom for familien. Caroline fik via sit børneeksem stafylokok i hendes sår, det fik hun så smittet både Victor og Christoper med 🙁 Så de var alle  3 igennem antibiotika behandling.

December var jo også måneden, hvor Caroline blev 2 år. Hun havde fødselsdag på en lørdag og vi valgte at inviterer de folk som vi ikke skulle se i julen, så vi også kunne få ønsket en glædelig jul. Hun fik en gaveregn af store perler, i -pad til børn, modellerevoks, et vippedyr, bøger, tøj, dukke m. tilbehør osv.

Juleaften skulle fejres for “først” gang planlagt hjemme 🙂 Her skulle mormor og morfar komme. Det var nogle glade og meget overraskede børn som stod op til et pyntet juletræ, hvor der jo lå 2 pakker under. Der var længe talt ned til dagen, men som det jo ofte går ja så endte det med at begge børn fik feber, så desværre ingen tur i kirke. Børnene livede dog op da mormor og morfar kom og vi skulle spise julemad – se hvem der fik mandlen. Traditionen tro måtte vi jo vente på værelset imens julemanden satte gaverne frem og vente på at der blev ringet med klokken og vi måtte se det hele.

Victor delte gaver ud og delte gaver ud. Tilsidst fik ungerne deres udleveret og pakket ud og studeret og så var de også mere end klar til at komme i seng :-).De fik et tons af julegaver så der bliver bare ridset lidt op.

Victor: smølfehus, lego starwars, lego diverse, skraldebil, bøger, tøj, kanin med gulerod,

Caroline: Bamseshus, bøllebamse, bøger, tøj, prinssesslot til my litle ponys, sylvaine familie, rygsæk m. valter.

Alt i alt en dejlig og stille og rolig juleaften.