Archive for januar, 2008

Babyrytmik

lørdag, januar 19th, 2008

Vi har siden januar måned gået til babyrytmik i Brændkjærkirken hver tirsdag mellem 10-11. Victor har været meget glad for dette og han “snakker” når vi kører hjem. Når vi er til rymtik synger vi forskellige salmer og sange, hvor vi laver fakter til eller danser, blæser sæbebobler, spiller på rasleæg, for en svingtur i et lagen, sidder på klaveret osv.

Victor og jeg har fået lov at fortsætte på et turbohold i maj måned. Vi skal afsted på tirsdag og torsdag i 3 uger, indtil læreren selv skal på barsel.

Der er ingen tvivl om, at vi vil forsøge at komme med på holdet næste år for 1-2 årige….. 🙂

Barnedåb

søndag, januar 13th, 2008

Victor blev døbt søndag d. 13. januar 2008 i Brændkjær Kirke, i Kolding kl. 10.30. Mette Muus skulle bærer ham og Faster Sarah og onkel Søren skulle stå fader.

Victor begyndte at skrige så snart han skulle i sin dåbskjole og dette fortsatte imens han blev båret ind i kirken og under indgangsbøn.

Skrigeriet blev genoptaget da han skulle døbes 🙁 Men præsten valgte efter dåben at tage Victor på armen, imens han siger at han er jo slet ikke ked af det 🙂 Præsten fremsagde Fadervor, med Victor siddende på armen vendt ud mod bænkene.Efter dåben faldt Victor i søvn og sov indtil vi ankom til “Den Gyldne Hane”, hvor festen skulle holdes. Her fik vi buffet og kaffe og kage. Det var en super god dag, med super god betjening.