Archive for november, 2008

Klappe i hænderne

fredag, november 21st, 2008

Victor har nu også lært at klappe i hænderne… ja selv i søvne 🙂 Men som de fleste andre ting som Victor lærer så gider han kun når han har lyst … og er svær at opfordret til det.

Godt med lidt egen vilje !!

Spise selv

fredag, november 21st, 2008

Victor er ved nå en alder, hvor man er meget bevidst. Han vil rigtig gerne spise selv med sin gaffel… og helst have nøjagtig det samme som ligger på mors tallerken.

Han er super dygtig til det… selvom det tiltider bliver noget være svineri !

Gæstepleje

fredag, november 21st, 2008

Ja så skete det dagpleje mor Inge fik hold i ryggen 🙁

VIctor kom hjem til Gitte, som havde 3 store piger på næsten 3 år, og en lille på 10mdr.

Victor skreg de første par dage han blev afleveret, men Gitte var god til at aktivere dem, så Victor havde en super hyggelig uge, hvor de både lavede armbånd af appelsinskaller, bagte boller, var i legestue, osv.

Det betød en uge, hvor Victor var godt træt når han blev hentet om eftermiddagen. ….. 🙂 Melding kom dog fredag eftermiddag, at Inge var frisk igen og klar til at få Victor tilbage 🙂

Ude godt….. men hjemme bedst 🙂

Ammestop

fredag, november 21st, 2008

Ja så kom tiden, hvor vi valgte at amningen skulle stoppe. Victor var 12½ mdr. gammel. Det betød pludselig at far puttede om aften, og at han tog “nattevagten” 🙂 Victor har taget det hele i stiv arm – den som nok synes at det har været hårdest er nok moderen 🙁 Det var nu super hyggeligt og en lille dejlig intim stund.

Huset med dørekarme…

mandag, november 3rd, 2008

I går søndag havde Victor travlt med at trave rundt selv. Helt sikker er de små ben ikke endnu, og det med at koncenterer sig om at gå…. Hmm håber det kommer med alderen.

Det resulterede i at Victor 2 gange gled på dørtrinet, og slog hovedet i karmen. Det gav et synligt resultat, da VIctor sidst på dagen var udstyret med 2 store blå buler i panden.

Ja det giver jo skrammer når man er en lille vovehals

Badebasin med bolde

mandag, november 3rd, 2008

VIctor er jo så heldig at han har sit eget badebasin midt inde i stuen, men der er ikke vand i… istedet har vi hældt 200 bolde i og det må siges at være en succes. VIctor elsker at kaste med bolde, slås i bolde, prøve at tømme basinet ud i stuen, kravle op og i bassinet.

Indianer

mandag, november 3rd, 2008

UHHH UHHH UHH sådan siger indianerne – det ved en hver jo. Nu har Victor også lært at sige lyden imens han slår hånden på munden . Dette er et hit især når mor og ham kører bil…

1 års fødselsdag

mandag, november 3rd, 2008

Så rundede Victor sit første leveår og han må siges at være fejret efter alle kunstens regler. Hele 3 dage er der holdt fødselsdag for ham.

Så alle bedsteforældrene, 1 hold oldeforældre, 1 kusine  og faster og onkel var med til at fejre ham.

VIctor har fået mange gode gaver

En bondegård med dyr, hjemmesko, en traktor, en bongotromme, maracas, en håndbjælde, bøger – både med dyr og rullende øjne, puttekasse, hammerbræt, Fleese trøje,briotogbane, en lille lastbil, et træpuslespil og penge til børneopsparingen.

På selve dagen blev Victor selvfølgelig vækket med sang fra mor og far. Han kom op til et dækket morgenbord med fødselsdagstog og pakker.

Om formiddagen var han i dagpleje, hvor Inge fejrede ham sammen med Max( den anden dreng). Victor var dog lidt træt af at han ikke måtte pakke sin gave helt ud hos Inge. !

Victor blev hentet ved middagstid og kom hjem for at sove, MEN når man nu har fødselsdag så vil man helst ikke bruge tiden på at sove. Så en lille kort lur på 3 kvarter var alt hvad det kunne blive til den dag.

Til kaffe kom mormor og morfar og olde Aage og Jonna og så fik vi ellers lagkage – det skal siges at Victor godt kan lide lagkage 🙂 Det blev spist hurtigere end vi kunne nå at få det lagt på hans tallerken.

Efter godt med kaffe og kage, tog vi og gik en tur ned til vandet da Victor var lidt træt af at skulle pakke alle gaverne ud, lege, spise lagkage, vise at man selv kunne gå osv.

Gæsterne kørte inden aftensmad, og efter et bad blev den godt trætte Victor puttet og sov dejligt ovenpå at have fejret sin første fødselsdag.

Victor 1 år

mandag, november 3rd, 2008

I dag har Victor været til 1 års undersøgelse 🙂 og vacination… øv.

Han er en stor flot dreng som bare trives. Victor måler 78 cm og vejer 10.2 kg 🙂 så han ligger lige i normalområdet.

Han klarede også vacinationerne i stiv arm, og græd kun en lille smule ved stik nr. 2 .