Archive for april, 2009

Bondegårdsbesøg

tirsdag, april 28th, 2009

Tirsdag den 28 april var Victor sammen med dagplejen på Bondegårdsbesøg. Her så de kører blive malket, traktor og grise, og mange andre spændende ting.

Da faderen skulle hente ham var der kaos børn og biler overalt… og hvor er det så lige man skal finde sin søn og hans dagplejemoder. Meennnn inde midt i flokken kunne Christopher se en lille hånd sidde og vinke … det var selvfølgelig Victor der havde fået øje på sin far midt i al forvirringen.

Det var en meget stolt far som hentede sin søn den dag 🙂

Efterligner min far

mandag, april 13th, 2009

Victor følger godt med i hvad vi laver og vil gerne efterligne. Han elsker at finde sin værktøjskasse frem og lege “handy man” ligesom sin far. Så bliver der hamret på dørene og boret i skruer osv. Da Christopher hakkede betonpiller i stykker i haven, sad Victor trofast ved terrassedøren og holdte øje med far. Så snart han så sit snit til det fik far da også et vink og et smil 😉

Det er ikke kun faderen der bliver efterlignet. Victor elsker også at være med mor i køkkenet og rører i gryder skabe, skuffer osv. Desværre har han også arvet moderens evne til at rode i køkkenet !

Formiddagslur

mandag, april 13th, 2009

Victor har i løbet af påsken besluttet sig for at nu er det slut med at sove formiddagslur. Desværre glemte han til tider at nok burde tage en lidt længere middagslur. Han nyder dog afslapning om eftermiddagen, med at se lidt fjernsyn, læse guitarblade med far, hygge på dynen på gulvet med mor….

øver ord

mandag, april 13th, 2009

Victor øver sig rigtig meget i at sige nye ord. Når vi siger et ord prøver han ihærdigt at efterligne. Nogen ord er dog ved at forståelige mam, sut, traktor, hjul, fugl, sol, bamse, gravko, mor, far, mormor, og ellers en masse lyde og egne ord.

Kan sige mor… :-)

mandag, april 13th, 2009

Så kom dagen… Victor startede søndag morgen med at sige mor… 🙂 Dejligt !! TIl historien hører dog at han faktisk i en længere periode har kunne sige mormor….