Archive for august, 2011

Sommerferien 2011

mandag, august 29th, 2011

Vi holder netop nu den sidste dag i vores ferie i 2011. En ferie, hvor Victor blandt andet har været hjemme i 5 uger og det har han nydt, men dog også spurgt om han da aldrig skal i børnehave igen.

Ferien er brugt på at besøge familie, være i Odense Zoo, Givskud Zoo, Jesperhus i 5 dage, legoland, Tønder festival og derudover mange timers leg på værelset med pirater og søverer samt diverse legofigurer.

Caroline 8 måneder

mandag, august 29th, 2011

Caroline øver forsat hendes kravleri. Hun kommer nu af og til op og stå på alle fire og kan blive frygtelig sur, hvis det ikke lige lykkes. Hun siger mange lyder da, da da, og en masse andet volapyk. Hun er meget nysgerrig og minder til tider om en ugle når hendes lille hoved drejer rundt for at få alt med. Hun rækker nu armene ud når hun gerne vil over til en. Hun har endnu ikke fået nogen tænder selvom vi længe har troet at nu var det nu. Hun savler og er rød i numsen og på kinder – fingerne er ofte i munden- men de lader vente på sig.

Vi er igen startet til babyrytmik i kirken og Caroline elsker det

Caroline 7 måneder

mandag, august 29th, 2011

Caroline møver nu rundt på maven. Rundt om sig selv og baglæns. Hun er en rigtig lille pilfinger – hun piller i potteplanter og aviser, dvdér og hvad hun ellers kan nå. Caroline er forsat en meget glad pige. Hun spiser alt hvad der bliver serveret for hende, og gerne meget.Hun slår knips med tungen  – små smæld.