Archive for april, 2012

Victor cykler uden støttehjul

tirsdag, april 10th, 2012

I weekenden pillede vi støttehjulene af Victors cykel og han øver sig i at cykle uden. Det går ret godt og han er god til at holde balancen… dog kniber det af og til med at holde fokus og så kommer cyklen i slinger. 🙂

Victor 4½ år (næsten)

tirsdag, april 10th, 2012

Victor er meget optaget af at lærer tal og bogstaver for tiden. Han kan regne en masse stykker og kan tælle til … ja ret mange skal dog koorigeres ind imellem når han f.eks. tæller ti og fyrre (50). Han øver sig i at skrive og kan nu skrive sit navn, mor, far, Caroline (hvis han kan se det). Det betyder at vi ofte har bordkort når vi spiser osv. 🙂

Han er dog også begyndt at udvise lidt mere jalouxsi lignende adfærd. Han vil meget gerne sine mor og helst alene.  Han kan blive rasende sur, hvis han falder og slår sig, men vil ikke indrømme det skynder sig i stedet væk.

Caroline 15 måneder

tirsdag, april 10th, 2012

Caroline er nu 15 måneder gammel og en lille krudt ugle. Hun er fuld af krudt og konstant i gang. VI har nu været på børneafd. og fået konstateret æg allergi, men de er pt.  ikke bekymret for hendes vægt og vækst. Skal dog kontrolleres hver 6 måned.

Caroline kan på nuværende tidspunkt selv spise med ske, gaffel, drikke af glas. Hun henter hendes sko, hvis man beder hende om det.

Hun kan sige følgende ting MOR 🙂 , sko, dygtig, far, nej, ….

Hun er en pige med et heftigt temperament – egen vilje kald det hvad i vil, stædig det er hun.

Hun henter flere gange om dagen sine sko for at ville ud. Hun elsker at være ude og den frihed selv at kunne gå rundt.

Hvis man siger færdig arbejde til hendes, så børster hun fingerne rene.

Det er vist bare nogle af de tricks hun kan på nuværende tidspunkt.