Archive for april, 2011

Victor 3½ år

fredag, april 29th, 2011

Tiden løber afsted og Victor er nu 3½ år gammel. Han er et lille sluder chatol, som taler fra han står op til han går i seng 🙂 – hvis ikke med mor og far så taler han bare med sig selv 😉

Victor gør meget i at tælle alt ting. Han elsker at tælle ting og finde ud af hvor mange finger det så svare til. Foråret er kommet og det er den bedste tid for en lille purk. Han elsker at være ude i haven og lege med vand, sand og i sit tårn. Han hjælper også gerne til med vaskning af møbler, vanding af blomster osv.  Det er også godt for hans eksem ramte krop at få lidt sol på det “dumme” børneeksem.

Han går meget op i drenge og piger. I hvilke farver de har på og hvad der er “mandfolkearbejde”

Caroline 4 måneder

fredag, april 29th, 2011

Caroline har nu rundet de 4 måneder og kan nu trille fra mave til ryg og fra side til ryg og tilbage igen. Hun sludre og pludre lystigt og det ene smil afløser det andet. Hun har opdaget sine egne finger og de bliver flittigt puttet i munden og studeret i luften. Hun elsker at putte ting i munden – hvilket resultere i en hel del savl. Hun nyder, hvis hun kan få lov at sutte på far eller mors hage 🙂

Hun er ret skrap med sine hænder og bruger dem flittigt til at fange ting på legestativet. Hun er god til at ramme, men kan tilgengæld også blive meget sur, hvis hun så ikke kan finde ud at give slip igen.

Hun er begyndt at grine – men den som bedst kan få hende til det er nu storbror. Hun elsker at kigge på ham og følge ham med øjenene. Giver han en lille dans ja så griner hun !

Hun er 63 cm og vejer 6 kg. Hun bliver forsat ammet – og det holder moderen fat i et par måneder endnu.