Archive for marts, 2012

Caroline suger i sugerør

mandag, marts 5th, 2012

Når det nu er barn nummer 2 mærker man tydeligt at der er nogle ting som er svære at holde igen med når den når store får det. Derfor har Caroline længe holdt nøje øje når Victor har drukket en juice brik. Hun har nogen gange forsøgt at stjæle den 😉 Langt om længe fik hun sin egen for blot at vise, at hun rent faktisk praktisere øvelsen at suge i sugerør. – En tidlig alder – men sådan er det !

Caroline og tænder

mandag, marts 5th, 2012

Caroline har længe kun haft de to nederste tænder, men nu har vi opdaget at der er brudt en kindtand frem. Den ene fortand er nu også brudt frem og den anden kommer snart.  🙂

Caroline sover lidt dårligt for tiden, men mon ikke det skyldes at munden er ved at fyldes med tænder.

Caroline og vægten :-(

mandag, marts 5th, 2012

Caroline har faktisk ikke taget på siden oktober måned – ja faktisk august måned begyndt vi at registrer at hun gik i stå. Ved juletid registrerede lægen at hun var ved at falde udenfor kurven, men mente det kunne være blærebetændelse. I februar havde vi besøg af sundhedplejersken som fortalte at hun nu faldt uden for kurven vægtmæssigt. Hun skrev til lægen at vi skulle henvises til børneafdelingen.

VI har nu en tid den 16 . marts til nærmere undersøgelse.

VI kan have hende mistænkt for at have fødevarer allergi af en eller anden art. Hun klør om aftenen når hun skal sove ikke bare lidt men meget voldsomt især i hovedbunden, men også på kroppen. Det tager derfor ofte 1 time at putte Caroline før der er ro på hende.

Vi håber at hvis der er noget at de kan hjælpe os videre på børneafdelingen. – Men vi håber at hun er en sund og rask pige 🙂

Caroline klatretøsen

mandag, marts 5th, 2012

Caroline elsker at kunne gå og komme omkring selv – meen hun er her og der og alle vejen. ! Hun elsker at gå ind på at VIctors værelse og finde legesager, mors køkkenskabe og skuffer , bryggers hvor der er sko. Vi skal konstant have et øje på Caroline, da hun klatre op af alt ting. Hun kravler på Victors højstol, hendes bil, mors rulle marie alt man kan komme op på.

Hun er desuden begyndt at udvikle sig meget sprogligt . Hun snakker hele tiden og det meste er meget uforståeligt, men hun kan få ord se, tørstig, hov, hej.

Hun kan spise selv med gaffel, drikke af kop.

Victor -Jeg kan selv!

mandag, marts 5th, 2012

Victor er nu nået til en alder, hvor der er visse ting han gerne vil gøre selv. Han vil blandt andet gerne selv tage tøj på, men når det så driller ham så bliver han “eddikke” sur og skælder og smælder 🙂 Han er også begyndt at gå meget op i højde og alder og hvem der er større end hvem.

Victor har desuden lært at regne. Han bruger sine finger til at lægge tal sammen. Han kan desuden kender tallene når han ser dem.

Han kan også begynde at kende bogstaverne og ved hvilke der er i hans navn. Han kan skrive sit eget navn med lidt hjælp.

Victor er også ved at være så skrap til at cykle, at det nu skal prøves at pille hans støttehjul af 🙂

Der sker meget hele tiden ikke bare i udviklingen også i højde og vægt – så det er lige med at holde tungen lige i munden for at følge med.