Archive for august, 2008

Må man hive en kat i halen???

mandag, august 25th, 2008

Vi var på besøg hos mormor og morfar en dag, og Victor elsker at jagte både hund og kat. Et øjebliks uopmærksomhed gjorde at han fik fat i kattens hale… og ja trak til 🙂 Hvilket resulterede i at katten øjeblikkeligt vendte sig om og rev Victor i hovedet – ja sådan kan det gå.

Eget værelse

mandag, august 25th, 2008

Victor har i den sidste 1½ uge sovet på sit eget værelse, den første uge gik super godt…. MEN nu har Victor luret den… Det betyder at Karina er nødt til op flere gange hver nat… for at trøste ham. Victor er jo en super sej dreng, så vi er overbevidste om at han hurtigt kommer over det igen.

Dagpleje

mandag, august 25th, 2008

Nu nærmere tiden sig hvor Victor skal i dagpleje. Desværre er Kolding Kommune ikke super dygtige i forhold til at få fordelt pladserne. Vi har derfor fået en plads i Sdr. Bjert som ligger 7 km fra hvor vi bor… i modsat retning af vores jobs. Onsdag den 27 august skal Victor og mor på besøg hos dagplejen… får lige at se hende an 🙂 🙂

Min gåbil

mandag, august 25th, 2008

Victor har fået sig et nyt ynglings legetøj nemlig hans gåbil. Victor kan få timer til at gå rundt bag ved den, og det er både med og uden tøj på 🙂 Det eneste han har problemer med er at få den drejet så når han kører ind i noget begynder han enten at råbe eller rækker hånden ud efter hjælp….

Doj, Da, DO

fredag, august 1st, 2008

Victor har lært at sige D… og det giver en masse ord med DOJ, DA, og DO…. Han elsker at snakke… og det er ofte det som han vækker forældrene med om morgnen når man lige skal tjekke om man stadig kan alle udtalelserne.

Op at stå…

fredag, august 1st, 2008

hmm vi synes jo at nu hvor Victor havde lært at kravle – så måtte det være udfordring nok, men nej…. Victor vil nu stå, rejse sig og gå rundt hele tiden.(med forældrene i hånden) Det betyder mandsopdækning fra forældrene, da Victor lynhurtigt er henne ved vindueskarme, potteplanter, kommode osv.

Han er ikke bange for noget… tværtimod så er han en MEGET modig ung mand 🙂

såååh stor

fredag, august 1st, 2008

Så har Victor lært tricks med at vise, hvor stor han er. Armene bliver strakt alt hvad de kan op i luften, og ansigtet er et stort smil. ( selvfølgelig med 2 pløkker i undermunden)