Archive for maj, 2013

Caroline

onsdag, maj 1st, 2013

Den snakkende, syngende og energiske lille pige. Caroline er forsat en glad lille trold. Hun snakker, snakker, snakker ofte papegøje hvor hun gentager det som lige er sagt. Hun er meget fremlig sprogligt af hendes alder og formår at sætte sætninger sammen og give udtryk for hvad hun vil.

Hun har også et motto som hedder kan selv og vil selv. Så hun skal selv kravle ind i bilen hver morgen og sætte sig på sit sædde. Gerne selv tage tøj af ( gør det ofte 3 gange om dagen, så hun er helt nøgen). Forsøger man at hjælpe så for man meldingen på at Kan selv !

Hun har desværre været meget plaget af hendes eksem vinteren over med flere gange infektion i det (stafilikok), meget kradseri om natten og mangel på søvn både til mor og Caroline. Vi håber meget at hun vokser fra det, men det kan tiden desværre kun vise.

 

Hun også meget lille hjælper og vil gerne hjælpe med at dække bord, lave mad og bage. I dagplejen hjælper hun dagplejemoren med at hente ting til de små og ryddet op osv.

SFO

onsdag, maj 1st, 2013

Så startede Victor i SFO den 1. marts 2013. Han var ikke specielt tryg ved det de første 2 dage, men som altid formår Victor at finde en voksen som bliver “ekstra” Beskyttende overfor ham. Det tog dog kun et par dage, før han var meget tryg og havde fået mange nye venner. Victor nyder at der nu er et hav af drenge og lege med i forhold til børnehaven, hvor der kun var 1 jævnalderende.

Så han kan ikke vente med at komme der hen om morgen, og som regel skælder han ud over at vi henter ham alt for tidligt. Det er super dejligt. De har faste rutiner med 3 dage med undervisning i bogstaver og små opgaver (tir-ons.tor). Derudover er de hver fredag på en udflugt og hver anden fredag er der mulighed for at komme over at svømme i skolens bassin.

De laver mange gode ting og man lærer også hvordan man opfører sig i sociale relationer.

Det har også betydet at forældrene nu skal forholde sig til en masse legeaftaler i hverdagen og weekenderne.

 

Vi har forsat en meget træt dreng når han kommer hjem og det kommer som ofte til udtryk ved at han har et voldsomt temperament. ( meget uforstående overfor dette da hans forældre jo er blide som lam ) 🙂