Archive for maj, 2011

Caroline 5 måneder

onsdag, maj 25th, 2011

Caroline er nu blevet 5 måneder. Hun er en livlig pige som elsker at sludder med sig selv og sine legesager. Hun giver de fleste som kigger på hende et smil, men kan dog også blive lidt usikker, hvis mor eller far ikke er i nærheden.

Caroline triller næsten ikke hun har vist hun kan, men bruger det ikke. Hun kan rigtig godt lide at sidde op og følge med. Hun elsker at ligge og tage sutten ud af munden og putte den ind igen. Hun forsøger også at fange hendes fødder, men det er stadig lidt svært.

Hun har desværre fået børneeksem ligesom Victor. Caroline er dog hårdest ramt på maven og lidt på ben og arme.

Hun er lige blevet vacineret igen og hun gør det uden at pive – selvom moderen synes de to nåle hun skal stikkes med er KÆMPE store.

Victor har smidt bleen

mandag, maj 23rd, 2011

Vores store dreng har lært at gå på toilet selv, og får nu kun ble på om natten. I dag var første dag i børnehave uden ble, med kun ét lille uheld.
Hele sidste uge har Victor gået uden ble i dagtimerne herhjemme. De første tre dage måtte vi spørge ham hvert 45 min. men siden har han selv givet besked om at han skulle tisse.

Sådan, Victor! Mor og far er meget stolte!

Efter 4 dage med tør ble er det nu aftalt at bleen også ryger om natten 🙂

Rim og remser

tirsdag, maj 10th, 2011

Victor er  begyndt at rime hele tiden kan han finde på ord som rimmer på noget. Tit er det ord som ikke eksistere Thea – Fhea. eller Slut – prut – Ruth 🙂 Det er sjovt at hører ham udvikle sig sprogligt ved at gå og øve disse ting.

Han er også begyndt at kende forskel på i går, idag i overmorgen og kan på den måde begynde at modtage beskeder om fremtidig begivenheder, så han kan glæde sig til det. Der er dog en ting som han altid ved hænger sammen og det er ” fredag og Snolder ” 🙂

Når vi endelig kan få ham til at se en tegnefilm så ynder han at se Dora, hvor man skal hjælpe en pige med forskellige ting. VIctor lever sig meget ind i dette og gør som hun beder om. Det er sjovt at kigge på. Han har også fået smag for at se Smølferne og det er lidt sjovt for det så mor og far også da de var børn…..

Mavemuskler

tirsdag, maj 10th, 2011

Caroline er nu 4½ måned gammel. Hun er meget nysgerrig af natur, hvilket betyder at hun hvergang hun bliver lagt ned forsøger at komme op igen. Det ses ved at hovedet er løftet et godt stykke op og man kan se hun vil gøre alt for at komme op. Vi andre ser misundeligt på hvor stærk mavemuskler hun udvikler ved denne øvelse 🙂

Babyrytmik

tirsdag, maj 10th, 2011

Ja så er vi startet op til rytmik i Brændkjærkirken. Vi går om mandagen, hvor Caroline og mor er afsted om formiddagen. Caroline synes det er sjovt og allerede ved 2.gang lå hun og sang med i kirken. Hun bliver dog også meget træt…. ja hun tog en lille lur på 4½ time efter første gang 🙂

Om eftermiddagen er det så Victors tur – men når man er så stor og dygtig som ham går man på fortsætter hold. Han når lige hjem fra børnehave inden ham og mor tager op til Anne Mette i kirken. Victor kan rigtig godt lide det – men han kan præstere ikke at sige et ord i de 3 kvarter det varer 🙂

Det er en god fritidsaktivitet som begge unger nyder og det giver mulighed for lidt ene tid med mor for Victor !