Archive for juni, 2009

Alene med far

tirsdag, juni 9th, 2009

I denne uge er Victor helt alene med sin far. Mor er på kursus og kommer først hjem sidst på ugen.

Det er en helt ny situation for alle, men Victor ser ud til at være mindst påvirket, og til gengæld hygger far og søn sig rigtigt meget i hinandens selskab. Men mon ikke far er træt når ugen er omme?

I morges vågnede Victor grinende kl. 5.30 (han bliver normalt vækket 6.15), men kom ind i fars seng og faldt heldigvis i søvn kort efter. Så kunne far liste i bad og få tilberedt morgenmad inden Victor blev vækket igen.

Eftermiddagene går med at lege, læse bøger i Victors telt på værelset, osv. Han er som regel træt sidst på dagen, så lidt sofahygge er der også plads til – og gerne i selskab med Kaj & Andrea eller Bamse på DVD.
På trods af snacks og frugt om eftermiddagen er Victor mere end klar til aftensmad når klokken nærmer sig 17.30. Herefter er det så i bad med vuggeviser på cd-afspilleren, og med masser af leg. I øjeblikket er det fars gamle Lego-båd der hitter i badebaljen – og en Lego Duplo mand der “sover” på båden.

Når klokken bliver 19 ligger Victor i sin seng, og vi sidder som regel ved ham til han falder i søvn. Ind i mellem har han brug for et stykke legetøj at ligge og falde i søvn med. Han falder i søvn 15-20 minutter efter han bliver puttet. Og så har forældrene lidt tid for sig selv, inden de selv skal i seng 🙂