Archive for april, 2016

Victor 8 år – fuld fart frem

onsdag, april 27th, 2016

Hos Victor er der fuld skrue det meste af dagen. Han trives – meget – i skolen. Har været til skolehjem samtale, hvor vi næsten bliver røde i hovederne over alle de fine gloser de bruger om vores søn. Han er super skrap både i matematik, hvor han har slået rød strit i gange tabellerne flere gange – og som den første i klassen. Han staver også som læreren siger ” top of the pop”. og læsningen går derude af med Kaptajn underhyler som det fortrukne læsestof.

Har netop været til nationaltest i dansk, hvor han score over gennemsnittet i alt :-). Han ELSKER at spille stikbold og de fleste frikvarter går med dette.

Men ud over skolen så elsker Victor at gå til spejder og skal snart afsted på en 4 dages lejr tur, hvor de skal sove i telt. Han har også mange legeaftaler og elsker disse. Når han ikke er i fuldgang så sidder han med sin EGEN IPAD som han endelig fik råd til i uge 7 efter at have sparet i 1 år ( og morfar gav et tilskud tilsidst). Det er bare lykken 🙂

Han er en dejlig dreng – som har et enormt blødt hjerte for sin lillesøster. Han finder sig dog ikke hvad som helst og ofte når forældrene udstikker en ordre lyder svaret “HVORFOR “?

Caroline start i glidende overgang

onsdag, april 27th, 2016

Så blev det 1 april og Caroline skulle starte i glidende årgang på Brændkjærskolen. I ugerne op til start talte hun ned, hvor mange gange hun skulle afleveres i børnehaven. Børnehaven blev afsluttet med et brag af en musical  med nam nam agurk og rumkaniner(caroline). Vi var meget i tvivl om hun reelt forstod at når hun havde sidste dag i børnehaven så skulle hun ikke tilbage dertil.

Så kom dagen endelig – hvor det blev 1 april. Mor tog med på skolen, hvor de voksne måtte være med til kl. 9:00. Kunne godt mærke at Caroline blev mere og mere “hængende” da tiden nærmede sig, hvor jeg skulle gå. Hun kom også HELT ALENE fra musikbørnehaven op til 51 andre børn :-). Hun græd lidt da vi tog afsked, men da hun blev hentet konstaterede hun at det havde været sjovt og det ville hun gerne prøve igen.

Hun var lidt ked de første par dage, men pludselig konstaterede hun at det var der jo ingen grund til for det var faktisk ret sjovt på skolen. Vi kan tydeligt mærke at hun var klar til skolen, da hun udvikler sig meget i forhold til at hun i en lang periode har været den eneste “store” pige i børnehaven.

Hun er kommet stærkt efter det og har fået mange nye venner. Hun kan også godt lide at “hænge” ud med drengen fra 2 B (Victors klasse) og de hjælper gerne til med snobrød osv. Hun er også dagligt ude og spille stikbold med sin storebror.