Archive for juni, 2012

Victor temperament – og hyggefis

tirsdag, juni 19th, 2012

Victor er perfektionist! Dette gør at han bliver meget vred på sig selv når tingene ikke løkkes. Han vil foreksempel ikke indrømme, hvis han slår sig og det gør ondt.

Han bliver også meget vred, hvis vi siger Nej til ham eller han glemmer hvad han vil sige. Han pludselig sige en masse ord – som han med sikkerhed ikke har lært her hjemme !

Men ligeså vred han kan blive ligeså meget en hyggefis er han. Han elsker at nusse, lægge tæt og hygge med dyne og gerne lidt snolder 🙂

Victor

tirsdag, juni 19th, 2012

Victor elsker sit lego han drømmer om alt det som er i Lego kataloget. Han elsker især sine Ninjagoer (caroline kan sige Ninjago ). Han nyder at han snart skal være den ældste i børnehaven og sammen med sin gode ven Jeppe, som han også leger med uden for børnehaven.

Han er enorm dygtig til at regne og skrive. Han kan skrive stort set alle tal og tælle til 100. Han kan også lægge sammen . Han skrive sit eget navn og kan mange af bogstaverne.

Når han tegner så er der pludselig kommet ansigter, finger, tæer og hår med. Det er sjovt at følge denne udvikling.

Bad

tirsdag, juni 19th, 2012

Caroline og Victor elsker at komme i bad – desværre må de grundet deres børneeksem ikke bade så ofte, men når de så er kommet i varer det ofte en time inden de kommer op igen. Da Caroline har haft tildens til at kravle over i Victors store badekar har vi valgt at købe et stort til hende. Hun er dog ligeglad efter 5 min i sit eget badekar og så over i hans _MEENNN det store problem er at Caroline ofte laver pølser i vandet og VIctor er hunde angst for at hun gør det !!

Dukker

tirsdag, juni 19th, 2012

Vi har fået en rigtig pige. Caroline elsker at lege med dukker. De bliver madet, badet og så tager hun deres tøj af. De må absolut ikke have tøj på. Hun ynder også at kører dem rundt i den lille røde dukkevogn . De skal som oftes sove /puttes samme tid som hende og det er enten i dukkevogn eller oppe i hendes seng 🙂

Dagpleje

tirsdag, juni 19th, 2012

Caroline elsker sin dagpleje mor Marianne. Når hun afleveres om morgnen så skal hun sammen med den jævnalderende kammerat Josefine ind og spise rugfras. De skubber selv deres højstole hen til bordet og så vil det ellers have mad. Ofte har de slet ikke tid til at tage sko og jakke af.

Caroline kysser med Josefine og de snakker deres uforståeligt sammen – men det forstår hinanden. I dagplejen er også Adam og Emilie som er 2 og 3 år. Caroline er meget glad for Adam og han ligeså for hende.

Potte

tirsdag, juni 19th, 2012

Caroline har pludselig fået smag for at gå på potte. Hun ved at den bruges til at tisse på og har 2 gange tisset på den og en gang en lille pølse. FOrældrene er meget stolte, men Caroline forstår hvis ikke helt vores glæde 🙂

Caroline 18 mdr.

tirsdag, juni 19th, 2012

Ja så er tiden da lige løbet lidt stærkt da det næsten er 2 måneder siden vi sidst har skrevet. Det går simpelthen så hurtig med at lære nye ting og ord, så vi desværre nok glemmer meget af det hen ad vejen.

Caroline er en lille snakkebasse. Hun kan rigtig mange ord efterhånden, victor, far, mor, mormor, morfar, farfar dukke, tørstig, adam, sove,- ikke sove, osv.

Hun øver sig rigtig meget og meget af det er uforståeligt når hun snakker.

Hun elsker at være ude i haven. Hun går rundt med den tre hjulet cykel – sidder på sæddet mens fødderne går. Leger i sandkassen, kører scooter eller bliver trukket rundt på Victors cykel. Hvis der er en som finder klapvognen frem så er hun hutig til at kravle op, så vi kan komme på tur. Hun rutsjer selv på den lille rutsjebane og også gerne på den store.

Hun spiser selv og en af livretterne må siges at være suppe med kødboller – klør fem ned i og så ellers bare boller ind bords.

Desværre lider hun forsat af æg allergi, men det har vi nu lært at leve med.