Archive for oktober, 2011

Caroline 10 måneder

mandag, oktober 24th, 2011

Sa er Caroline blevet 10 måneder. Hun er en lille krudt ugle og vil gerne gå rundt med moderen i hånden hele dagen. Hun rejser sig også ved alting. Hun er en elsker at stå ved vindues karmen og kigge ud i haven, sidde i bryggerset og snakke med Victors cykelhjelm eller lege med kattelemmen.

Caroline er forsat en meget glad pige og hun beundre og ser rigtig meget op til Victor. Hun elsker at bøffe ham, lege med ham, sidde i badet med ham…. men engang imellem kommer hun til at lave pølser og så synes Victor ikke længere det er sjovt.

Caroline har haft nogle allergiske reaktioner på mad. Lægen ønskede i første omgang ikke at teste hende, så nu må vi prøve os lidt frem. Umiddelbart tyder det på at det er ting som er smurt/(penslet ) med æg som hun reagere på.

Rejser sig

tirsdag, oktober 4th, 2011

Nu hvor Caroline har lært at kravle så er det ikke nok. Nej nu vil den lille purk gå rundt hele tiden med forældrene i hånd. Hun har også efterhånden lært at rejse sig ved ting… og i morges kunne hun så gå rundt i kravle gården, mens hun holdte fast i kanten. Hun er en lille pige som vil fremad… 🙂