Archive for september, 2018

Opdatering /status september 2018

fredag, september 14th, 2018

som alt andet så løber tiden fra os også i forhold til at få skrevet om vores unger så en status på dem nu. Victor knap 11 elsker at spille computer Fortnite er favorit spillet og ellers Roblox. Han er en meget social dreng og der er ofte kammerater på besøg eller og så hænger de online på Facetime eller telefon. Han går forsat til håndbold nu på 3 år og er rykket op som U12. Han elsker det og tager altid glad og tilpas til træning. Der er dog mange opgaver når man har børn til håndbold – heldigvis elsker mor det. :-).

I skolen er han godt med og har forholdvis nemt ved de fleste fag. I år er tysk kommet på hvilket han synes godt om. Han vokser og spiser godt og er nu på højde med sin mor.

pligter og oprydning er absolu5 ikke victors ynglings hobby og han springer ofte over hvor gærdet er lavest.

caroline 7 snart 8.år caroline elsker at tegne spille ipad -se you tube om morten mønster. Hun er altid i gang og er en bomstærk pige. Hun går igen til gymnastik på multi spring holdet, men viser egentlig ikke den store interesse i at lærer springene. Hun er også startet til svømning da hun bare gerne vil kunne svømme uden vinger :-).

Caroline kan godt lide at lege barbie og være sammen med vennerne, men hun trives også fint i eget selskab. Hun er også godt med i skolen og elsker at lave lektier. Hungider dig ikke lærer ting somhun ikke kan se formålet med vil ikke lærer at binde sko, men vil gerne lærer at stå på hænder.

Vi cykler i skole og hun slider afsted med elsker også denne del. Carol8ne har hellere ikke det store søvn behov og står ofte -alt -for tidligt i weekenden. Hun elsker vores hund Sika og kramme den og nuse den.