Archive for september, 2008

Så tager vi cyklerne frem

mandag, september 29th, 2008

I forbindelse med at vi har fået en dagplejeplads i sdr. Bjert har vi valgt at investere i et barnesædde og cykelhjelm til victor så han kan blive transporteret frem og tilbage.

Den første tur rundt i kvarteret var ikke umiddelbart nogen succes – bare det at få cykelhjelmen på Victors hoved tog ca. 5 min.

Karina valgte dog at hente ham hos dagplejen en dag på cykel og her tog den lille purk det bare i stiv arm. Synes dog det var rart at holde godt fast i moderen undervejs 🙂 – Men hun cykler også stærkt hende mor !!

Cocktailpølser

mandag, september 29th, 2008

Så skete det… Victor fik smagt sin første cocktailpølse og man må sige det var en succes uden lige på under 15 min. nåede han at spise omkring 12 pølser 🙂 Ellers så er Victor dejlig nem når det kommer til mad – Så nemt så han stort set er alt spisende 🙂 – ja selv alt det der er spildt på gulvet kan spises !!! :-S

Spil på læberne

mandag, september 29th, 2008

Mange har forsøgt at lærer Victor at spille på læberne imens man siger en UHh lyd imens – ( svært at beskrive). Det kan den lille mand nu 🙂 og han øver sig dag og nat 🙂

Slut på barselsorlov

mandag, september 29th, 2008

Så er min barselsorlov ved at være slut. Jeg har gået hjemme i de sidste 13 mdr . og har nydt hvert øjeblik 🙂 Den 1. Oktober står den på arbejde igen i jobcenter Vejle, hvor pisken igen skal svinges over de unge kontanthjælpsmodtager 🙂

NEEJ hvor han ligner…

mandag, september 22nd, 2008

NEEJ hvor han ligner sin far er nok den mest brugte sætning omkring VIctor. Ja vi må indrømme at der er en del fællestræk i forhold til faderen. Tilgengæld har han fået et moder mærke i taljen magen til sin mors eller er det nu også det????

Startet i dagpleje

tirsdag, september 16th, 2008

VIctor startede den 8 september i dagpleje i Sdr. Bjert. Han er skal være hos Inge en sød og rar dame som har været dagplejemor i mange år. Desværre har Inge ikke andre børn i øjeblikket 🙁 Men hun har en sød hund Kenzo som Victor er meget begejstret for.

Victor græder ikke når han bliver afleveret, men vil MEGET gerne med hjem når moderen henter ham igen.

Står selv

tirsdag, september 9th, 2008

Efter at have vandret rundt ved støtte i et stykke tid, er Victor nu begyndt at slippe tingene og stå selv. Den foreløbige rekord er ca. 10 sekunder på egne ben – sat i eftermiddags.

De store hit i øjeblikket er bl.a. at pege på ting, lege med traktor sammen med far (sige Brrrrrrr), blive jagtet når man kravler eller går ved bilen (udløser store grineflip!), m.m.

 

 

 

 

 

 

 

En “pegende” finger…

lørdag, september 6th, 2008

Victor er nu begyndt at pege på tingene… så kan vi ellers komme med nogle lange forklaringer på hvad det er 🙂

Mor, har du set …?

svømmehallen

lørdag, september 6th, 2008

Endelig kom vi afsted i svømmehallen , og Victor synes det var super sjovt. Han nød at flyde rundt, og at prøve at svømme… samt sluge det halve af vandet 🙂 Absolut en succes og ikke sidste gang det er prøvet.

Der var 1, der var 2, der var…

mandag, september 1st, 2008

Så har tand nr. 3 vist sig i Victors mund… Det er endnu en fin lille perle som sidder i overmunden – en fortand.  Og nummer 4 er også godt på vej.