Archive for januar, 2012

Klappe kage

fredag, januar 27th, 2012

Det går rivende stærkt med Caroline lige pludselig en dag havde hun lært at klappe . Hun kan på opfordring gøre det og synes det er enormt sjovt 🙂

Allergibørn

tirsdag, januar 17th, 2012

Selvom Karina ikke brugte nogen former for parfumer, rengøringsmidler, sæbe osv . under graviditeten. Er det lykkes at få to børn som begge er hårdt ramte af børneeksem. Ikke nok med det nu er de begge begyndt at udvise allergiske reaktioner overfor forskellige fødevarer. Caroline kan ikke tåle æg….

Victor har vi mistanke om ikke kan tåle æblejuice, men det er endnu ikke helt afklaret. ØV bøv!!!!

Så skal vi have flere børn, så bliver der ikke taget hensyn under graviditeten – hvem ved måske får man så et barn uden disse problem stillinger 🙂

Victor blandt de store i børnehaven

tirsdag, januar 17th, 2012

Victor er nu den eneste dreng på 4 år i børnehaven. Det betyder, at han nu er i betegnelsen som de store. Han elsker at have fået venner, selvom det også nogen gange kan være lidt hårdt når der bliver drillet og man ikke altid forstår de andres hensigter.

Han glæder sig hver morgen til at komme derhen og lege med de andre.

Han skal på fredag have en legekammerat med hjem fra børnehaven, hvilket er første gang for alle så det bliver spændende !

Det er svært at være 4 år …. der er så

tirsdag, januar 17th, 2012

Det er svært at være 4 år der er så meget som min mor og far ikke forstår…..

Det må være en linje som passer ind i Victors tilværelse ligenu. Det er dagligt at sætninger som du er dum eller jeg gider ikke tale mere med dig kommer ud af den søde lille mund !

Han bryder sig ikke om når der bliver sagt NEJ! Victor er også meget opsat på at skulle være nummer 1 til det hele. Det er til at stå op, tage tøj på, spise, komme ud af døren, først ind i bilen osv. Tiltider en dejlig ting for så er han mere selvhjulpen, men også lidt hårdt og have et barn som tror alting er en konkurrence.

Han er meget selektiv i hvad han indtager af føde og hvis han bliver adspurg forslår han at vi skal have pizza eller klar suppe med kødboller 🙂 Han kan nogen gange starte med at sige inden han når bordet at han ikke kan lide aftensmaden uden at vide hvad det er som bliver serveret. Nogen dag er det løg, andre dage er det ost…. ikke altid nemt at finde ud af.

Caroline sproglig udvikling

tirsdag, januar 17th, 2012

Caroline øver sig ligesom i alt andet også i at tale. Hun kan på nuværende tidspunkt gøre os det klart når hun er sulten med betegnelsen mam mam mam…. hun kan også gøre det klart når hun er tørstig, men det er en lyd som man ikke kan beskrive med bogstaver. Hun peger med den ene finger og siger “det”.

Hvis man beder Caroline om at danse så går hun gerne ned i knæ og rokker med hovedet.  🙂

Caroline 1 år

tirsdag, januar 17th, 2012

Caroline har været til 1 års undersøgelse. Hun vejer kun 7,5 kg og måler 77 cm og lægen har hende mistænkt for evt. at have blærebetændelse. VI forsøger nu på 3 uge at få taget en urinprøve, men det er lettere sagt end gjort på den størrelse.

Hun er en glad pige med en STOR appetit. Hun findes tit i køkkenet sigende mamama….

Caroline elsker at være sammen med Victor og se hvad han laver, tag hans ting lægge i hans seng osv. Hun går rundt med enten mor eller far ved hånden det meste af dagen, samler ting op i det ene rum for så at lægge dem i et andet rum 🙂

Hun er en pige med et ufattelig højt energi niveau og en meget lille behov for søvn. Hun har igennem et par måneder yndet at vågne op i 2- 3 timer hver nat. Så nu er der skåret ned for både formiddag og eftermiddagslur. …. men Caroline vågner forsat og står også gerne op omkring kl. 5_30….. hvem har hun dog arvet det fra.???

Caroline går

tirsdag, januar 17th, 2012

Øvelse gør som sagt mester.. og nu har Caroline øvet sig længe. Hun tog de første selvstændige skridt den 9-10 december. – Desværre uden at forældrene så det, men det gjorde faster og farmor. Siden har hun hun indimellem taget nogle skridt, men de sidste par dage ca. siden den 10. januar er hun blevet mere og mere modig. Hun går nu rundt, men glemmer tiltider dog at koncentrere sig og så ender det med en tur på numsen! Vi glæder os over at hun efter måneders øvning begynder selv at gå….. men det giver jo så bare nogle nye udfordringer 🙂