Archive for oktober, 2010

3 års fødselsdag

søndag, oktober 31st, 2010

Så fik fejret Victors 3 års fødselsdag både weekenden før og efter. Victor synes det var stort at blive 3 år og fødselsdagen blev fejret i børnehaven med Edderkoppekage, og museboller, samt en snolderpose.

Victor har fået nogle super gaver bl.a.

Brandstation i duplo

Piratskib i lego

En kæmpe lastbil

Tøj bukser og bluser, samt skjorte og underbukser

vendespil

En interaktiv telefon

En stor bongotromme

En rumraket

Cars dvd..

Både Victor  og mor og far var lidt trætte efter 2 weekender med gæster og fødselsdagsfejring 🙂

Trods alderen

onsdag, oktober 20th, 2010

Nu kan det mærkes at den såkaldte “trods” alder har ramt Primulavej. Victor kan have nogle dage, hvor han går fra at være glad og tilfreds for 2 sek. at gå fuldstændig i baglås og blive total hysterisk. Han er umulig at tale til og med.

Han gennenm går også meget for tiden med at være startet i børnehave, snart at skulle være storbror osv. Men dermed ikke sagt at det gør det nemmere at være forældre til et barn i “Selvstændighedsfasen2” 🙂

Storebror

lørdag, oktober 2nd, 2010

Victor har nu fået at vide, at han skal være storebror omkring nytårs tid. Da det blev fortalt og han mærkede babyen sparke i mors mave – ja logisk nok vil drengen også se hvordan babyen så ud :-).

Han er sød til at fortælle, hvilke ting han synes lillesøster må få lov at låne. Selv hans nye jakke må hun låne, men han skal bare have den igen.

Der bliver af og til spurgt til lillesøster – og engang imellem beder han også moderen om at føde !!

Jep vi glæder os alle !

Hvorfor??

lørdag, oktober 2nd, 2010

Victor er nu også nået ind i hvorfor alderen – et spørgsmål bliver stillet og når svaret er givet- så bliver det efterfulgt af endnu et hvorfor spørgsmål. Selv sangen spørge Jørgen kan udløse en bunke hvorfor spørgsmål !

Syng syng og vær glad

lørdag, oktober 2nd, 2010

I børnehaven spiller de hverdag musik. Det har betydet at Victor dagligt i flere timer, synger og spiller derhjemme. Det er både kendte børnesange og sange som de selv har lavet i børnehaven. Især det at spille trommer er et hit hos Victor.

Han låner dog af og til fars guitar, hvilket har resulteret i de første “guitarfinger” vabler 🙂