Archive for november, 2012

Victor 5 års fødselsdag

torsdag, november 8th, 2012

Victor har holdt sin 5 års fødselsdag. En dag han havde set frem til meget længe.

Victor blev fejret med morgensang  på sengen og gaver og morgenbord sammen med mor, far og Caroline.

Kl. 10 kom Bedstefar og Bedstemor, Farmor, Farfar og Faster og Onkel Jacob med Rebekka og Mathias til fødselsdag. Victor blev fejret med mange fine gaver og som den søde dreng han er. Ville han godt vente med at åbne sine pakker indtil alle var kommet 🙂

Han havde en dejlig fødselsdag og nød at være i centrum. Han havde selv bestemt , hvilke kager til kaffen og at børnene skulle have is og slikposer . Aftensmaden efter gæsterne var taget hjem bestod af pizzaer 🙂

Victor fik en

Nintendo – The great Devauver (lego ninjago), tøj, bog med Sigurt Barett – spil til Nintendo (ice age, Mario), batman og catwoman i lego, samt en kæmpe spand med masser af forskellige klodser til at bygge med.

 

Weekenden efter blev fødselsdagen fejret med mormor og morfar samt oldemor Jonna og Oldefar Aage.

I børnhaven skulle det jo også fejres. Her skulle de have hjemmelavet pizzaer og grøntsagsstænger, og til eftermiddag havde vi bestilt en Ninjago kage (uden victor vidste det), samt slikposer og frugt . Traditionen tro blev det fejret i børnehaven, med at sidde på kongetronen med Jacob og Jeppe ved siden af, male et fødselsdagsbillede, og få sunget en masse sange.

 

Caroline fløjter (22 mdr)

torsdag, november 8th, 2012

Caroline kan nu fløjte . Det vides ikke hvor hun har lært det fra men det er meget sødt når hun går rundt og fløjter. ( farfar og farmor har vist lært hende det).

Caroline tæller til 10 og hun elsker at lege hule – går gerne rundt med en dyne over hovedet og siger titte bøh 🙂 . Hun kan selv tage støvler af og lyne jakken op og ned.

Er meget bevidst om når hun har lavet i bleen. Hun elsker at synge og er begyndt at synge lille peter edderkop, Mester Jacob samt at synge med på sangene i bilen. Hun elsker at se Pippi dvd og Sommersummerum dvd.