Archive for oktober, 2012

Snart skoleklar

torsdag, oktober 11th, 2012

Victor er for alvor nu en af de store i børnehaven.Han  laver opgaver med de store, de løber en gang i ugen og så er de hjælper for de små. Så der er noget at leve op til. Han har selv været igang med at udfylde indbydelser til sin fødselsdag. 🙂 Hmm de bliver store før man aner -(

Børnesange

torsdag, oktober 11th, 2012

Victor er nu nået til en alder, hvor der er nogle kendte fra fjernsynet som har lavet cd som hitter. Ligenu hører vi Lille Nørd i bilen og derhjemme. Der bliver sunget med fra alle mand når vi kører ja selv Caroline kan synge “monster monster” eller “løb Løb “……Det er meget sjovt at se og hører hvordan de udvikler sig sprogligt på denne måde.

Fødevareprovokation

torsdag, oktober 11th, 2012

Så har vi været til fødevareprovokation med Caroline. Hun skulle indtage past. æg med sukker og hvis det ikke gav nogen reaktion så skulle hun ½ time senere indtage en pandekage. Men Caroline reagerede med nældefeber i ansigt, på hals og nakke. Så da de havde set hvordan det udviklede sig og det var gået i sig selv blev vi sendt hjem igen.

Nu venter så samtale med overlægen om 14 dage.

Hun blev dog vejet og målet til 9.6 kg og 84 cm 🙂

Nye værelser

tirsdag, oktober 9th, 2012

Den føreste weekend i september fik vi lavet børnenes værelser. Caroline skulle flytte ned ved siden af Victor. Hun skulle ud af tremmesengen og arve Victors gamle seng. Victor har så i stedet fået ny halvhøj seng. De har begge fået vægophængt skriveborde begge to for at give dem mere gulvplads.

Begge er de blevet utrolig glad for deres værelser – og hvad er bedre end at lege hule under Victors seng, med en masse dyner og puder og bamser .

Gymnastik

tirsdag, oktober 9th, 2012

Så er familien startet til gymnastik. Vi går hver tirsdag i Sdr. Bjert. Caroline og en forældre er på det ene hold og Victor er på det andet. De deler hallen så der er redskaber på den ene side og man bruger sin krop med håndredskaber på den anden. VI bytter halvvejs i timen og begge unger er ret vilde med det. Victor har en ven fra børnehaven som også går der, så de kan hjælpe hinanden . Caroline kender ikke sine begrænsninger og kører bare på uden at være bange for noget.