Victor 8 år – fuld fart frem

april 27th, 2016 by Christopher

Hos Victor er der fuld skrue det meste af dagen. Han trives – meget – i skolen. Har været til skolehjem samtale, hvor vi næsten bliver røde i hovederne over alle de fine gloser de bruger om vores søn. Han er super skrap både i matematik, hvor han har slået rød strit i gange tabellerne flere gange – og som den første i klassen. Han staver også som læreren siger ” top of the pop”. og læsningen går derude af med Kaptajn underhyler som det fortrukne læsestof.

Har netop været til nationaltest i dansk, hvor han score over gennemsnittet i alt :-). Han ELSKER at spille stikbold og de fleste frikvarter går med dette.

Men ud over skolen så elsker Victor at gå til spejder og skal snart afsted på en 4 dages lejr tur, hvor de skal sove i telt. Han har også mange legeaftaler og elsker disse. Når han ikke er i fuldgang så sidder han med sin EGEN IPAD som han endelig fik råd til i uge 7 efter at have sparet i 1 år ( og morfar gav et tilskud tilsidst). Det er bare lykken 🙂

Han er en dejlig dreng – som har et enormt blødt hjerte for sin lillesøster. Han finder sig dog ikke hvad som helst og ofte når forældrene udstikker en ordre lyder svaret “HVORFOR “?

Comments are closed.