Efteråret 2016

oktober 20th, 2016 by Karina

August måned 2016 startede Caroline i 0 A en dag hun havde set frem til. Hun er kommet i en god klasse med 18 børn og lærerinden Annette bor lidt længere oppe af vores vej. Hun er glad for at gå i skole, men det er og så hårdt. Der er mange nye ting at forholde sig til og lærer. I dag er der en forventning om at lærer alle bogstaver – og at de lærer at læse. De skal ligeledes lærer alle tal op til 20 samt formerne på figurene. En skoledag hedder 8-14 så den er også lang.

Hun er startet til gymnastik og har lavet sin første salto 🙂 . Her går hun med 2 andre piger fra 0 klasse.  De første 2 rokketænder er kommet i undermunden.

Hjemme elsker Caroline at hjælpe til med at dække bord, lægge vasketøj sammen osv.

 

Victor er startet i 3. Klasse. Her er også fukd drøn på og faget historie er kommet til. Victor er glad for skolen og er meget dygtig. Han er dog ikke altid så nem at lokke til at få,læst sine daglige 20 minutter. Der er masser af venner og efter lidt problemer i klassen med en dreng som var lidt voldsom. Er der nu ro på da han har skiftet skole. Victor elsker at spille ipad og tale om levels og hvem der angriber hvem.

Han går forsat til spejder og lærer meget af at være en del af sådan et fællesskab. Han glæder sig vanvittig til hans 9 års fødselsdag, hvor en telefon er øverst på ønskesedlen. Før efterårsferien kommhan stolt hjemmog havde løbet 7 km til motionsløb.

Han er forsat utrolig sød og overbæren i forhold til sin lillesøster, men kan også godt være lidt af en drillepind. 🙂

Comments are closed.