1 års fødselsdag

november 3rd, 2008 by Karina

Så rundede Victor sit første leveår og han må siges at være fejret efter alle kunstens regler. Hele 3 dage er der holdt fødselsdag for ham.

Så alle bedsteforældrene, 1 hold oldeforældre, 1 kusine  og faster og onkel var med til at fejre ham.

VIctor har fået mange gode gaver

En bondegård med dyr, hjemmesko, en traktor, en bongotromme, maracas, en håndbjælde, bøger – både med dyr og rullende øjne, puttekasse, hammerbræt, Fleese trøje,briotogbane, en lille lastbil, et træpuslespil og penge til børneopsparingen.

På selve dagen blev Victor selvfølgelig vækket med sang fra mor og far. Han kom op til et dækket morgenbord med fødselsdagstog og pakker.

Om formiddagen var han i dagpleje, hvor Inge fejrede ham sammen med Max( den anden dreng). Victor var dog lidt træt af at han ikke måtte pakke sin gave helt ud hos Inge. !

Victor blev hentet ved middagstid og kom hjem for at sove, MEN når man nu har fødselsdag så vil man helst ikke bruge tiden på at sove. Så en lille kort lur på 3 kvarter var alt hvad det kunne blive til den dag.

Til kaffe kom mormor og morfar og olde Aage og Jonna og så fik vi ellers lagkage – det skal siges at Victor godt kan lide lagkage 🙂 Det blev spist hurtigere end vi kunne nå at få det lagt på hans tallerken.

Efter godt med kaffe og kage, tog vi og gik en tur ned til vandet da Victor var lidt træt af at skulle pakke alle gaverne ud, lege, spise lagkage, vise at man selv kunne gå osv.

Gæsterne kørte inden aftensmad, og efter et bad blev den godt trætte Victor puttet og sov dejligt ovenpå at have fejret sin første fødselsdag.

Comments are closed.