Julen 2012

februar 11th, 2013 by Karina

Ak ja tiden er igen løbet fra os og vi får først nu lavet lidt opdateringer.

Det blev en dejlig december måned, hvor vi fik set diverse julekalender i samlet flok især julestjerner var et hit ved Victor, hvor imod Caroline så Bamses Julerejse. Der var traditionen tro nisser på loftet og drille nisser fra børnehaven. Desværre var december også en måned som bød på meget sygdom for familien. Caroline fik via sit børneeksem stafylokok i hendes sår, det fik hun så smittet både Victor og Christoper med 🙁 Så de var alle  3 igennem antibiotika behandling.

December var jo også måneden, hvor Caroline blev 2 år. Hun havde fødselsdag på en lørdag og vi valgte at inviterer de folk som vi ikke skulle se i julen, så vi også kunne få ønsket en glædelig jul. Hun fik en gaveregn af store perler, i -pad til børn, modellerevoks, et vippedyr, bøger, tøj, dukke m. tilbehør osv.

Juleaften skulle fejres for “først” gang planlagt hjemme 🙂 Her skulle mormor og morfar komme. Det var nogle glade og meget overraskede børn som stod op til et pyntet juletræ, hvor der jo lå 2 pakker under. Der var længe talt ned til dagen, men som det jo ofte går ja så endte det med at begge børn fik feber, så desværre ingen tur i kirke. Børnene livede dog op da mormor og morfar kom og vi skulle spise julemad – se hvem der fik mandlen. Traditionen tro måtte vi jo vente på værelset imens julemanden satte gaverne frem og vente på at der blev ringet med klokken og vi måtte se det hele.

Victor delte gaver ud og delte gaver ud. Tilsidst fik ungerne deres udleveret og pakket ud og studeret og så var de også mere end klar til at komme i seng :-).De fik et tons af julegaver så der bliver bare ridset lidt op.

Victor: smølfehus, lego starwars, lego diverse, skraldebil, bøger, tøj, kanin med gulerod,

Caroline: Bamseshus, bøllebamse, bøger, tøj, prinssesslot til my litle ponys, sylvaine familie, rygsæk m. valter.

Alt i alt en dejlig og stille og rolig juleaften.

 

Comments are closed.