Daglig dagen på Primulavej

februar 11th, 2013 by Karina

Når vi nu ikke har fået skrevet så længe bliver meget af det lidt opsummering. Håber at få det meste med, men der vil dog være smuttere.

Nytårsaften blev fejret i tønder og både Victor og Caroline nød at lege med Ida, Maria, Rebekka og Mathias. De er dog A- mennesker så halv 10 var begge børn puttet 🙂

Januar måned har budt på dobbelt sidet mellemørebetændelse til Caroline og halsbetændelse til Victor det er som om at sygdommen ikke helt vil slippe  matriklen. Begge unger bliver store og det går stærkt med deres udvikling.

Victor: har været på besøg i SFO, hvor han skal starte 1. marts i løbende indskoling. Han elsker livet i børnehaven og lever storset i en fantasi verden døgnet rundt. Han får meget ros for at være velkørende i børnehaven,  men her hjemme er han ofte “for træt” til at kunne helt det samme.

Victor synger med på storset alle sange for tiden og han formidabel til at huske teksterne. Caroline og ham elsker nu at synge og danse “gangnam style”. Victor fik en ny cykel i julegave og han elsker at cykle på den. Han er endnu ikke trafiksikker, så det er mest i skoven vi kører.

Han forsat en dejlig storbror som han passer på, driller, leger med, men også elsker at holde i hånden.

 

Caroline er i en rivende sprogudvikling. Hun lærer nye ord hverdag og var knap 2 før hun sagde ordet gangnam style, lige for tiden siger hun okay, nej tak, gider jeg ikke hører på, nu stopper du, tak for mad /velbekom det er blot få af de udtryk ord som hun bruger rigtig for tiden. Hun er desuden en meget bestemt dame. Hun vil flere dage ikke med ind i huset når vi kommer hjem og bliver stående udenfor med ryggen til os, når hun skal cremes stikker hun af imens hun skriger.

Hun ser enormt meget op til sin storbror. Hvad VIctor kan og gør vil Caroline gerne kunne. Så det han leger med efterligner hun bagefter. Hun tager selv det meste tøj på og af når Victor gør. Hun elsker i det hele taget at tage tøj på. Hun elsker at gå rundt i sine gummistøvler, tage forskellige hatte på regntøj, flyverdragt eller hvad hun lige kan finde i bryggerset.

Vi har en travl hverdag, hvor vi pt går til gymnastik 1 gang i ugen. VIctor har dog besluttet at han ikke vil gå til det mere, så det er kun Caroline som er afsted. Hun kan næsten ikke vente med at komme ud og hoppe.

Comments are closed.