Familien Schulze

juni 22nd, 2015 by Christopher

Siden sidst skrevet i Oktober. Har vi jo desværre også skulle sige farvel til nogle Oldeforældre både Olde Stinne som døde i Oktober 2014 og Olde Bent som døde i januar 2015. Børnene har forsat ikke været med til begravelse, men Victor er meget bevidst om at han har mistet 2 oldeforældre.

Christophers arbejde er flyttet til Vejen, så pr. 1.11 har hverdagen ændret sig på den måde at han hverdag skal cykle til banegården og med tog videre…. Det betyder at Karina aflevere og henter 4 ud af 5 dage i ugen.

Vi har fået en trampolin til stor glæde for børn og voksne… de elsker at hoppe – slåsse og spille bold på den.

Ellers så går hverdagen sin gang med legeaftaler, tandlæge besøg, familiebesøg, fødselsdage osv. Ja vi keder os ikke, men er nu også ret gode til at hygge os sammen alle sammen.

Comments are closed.