Victor – opsummering

juni 22nd, 2015 by Christopher

Victor er også begyndt at udvikle fra vi havde en stille og rolig dreng er han nu begyndt at svare lidt igen og have sin mening om tingene. Han elsker at lære nye ting og følge med i samtaler mellem Christopher og jeg – om det så er om politik eller arbejde så følger han med.

Han er MEGET dygtig i skolen og det er så mor og far kan blive helt flove over alt det ros han får til skole og hjem samtale. Både fagligt og socialt er han god.  Han er dog ikke altid lige vild med at skulle lave lektier… da han mener at han jo godt kan tingene.

Han startede året med at gå til spejder, men det stoppede dog efter nytår grundet manglende instruktører. Det var trist da han var rigtig glad for dette. Han oplevede at være på spejderlejr i Nov. hvor han overnattede ude med spejderne. Han har ligeledes gået til svømning i 2014/2015 – Victor er dog så “perfektionist” så hvis han ikke kan så gider han ikke være i vandet – i stedet for at tænke måske kan jeg lærer det :-).

Han er en meget omsorgsfuld storebror og hans lillesøster kan næste sno ham om sin lillefinger. Han elsker at lege med hende og drille hende og slås med hende – men ingen tvivl om at de er meget glade for hinanden.

Han har dog meget bestemt konsteret at vi ikke skal have flere børn i familien – da nok bliver for dyrt 🙂

Victor læser nu meget godt og læser på alt skilte, bøger for sin lillesøster osv.

Lommepenge: Da vi nåede Januar havde Victor længe talt om at han havde et ønske om at begynde at få lommepenge. Han startede med at skulle dækkebord. Det holdte ikke helt… så skulle han tømme postkasse og gå ud med skraldet… det holdte hellere ikke. Lige pt ( må jeg desværre erkende) så har han ingen faste pligter, men hjælper til når vi beder om det. (juni)

Han har længe døjet med at værre træt og bleg og vi fik konstateret at han lider af Jernmangel. Han har derfor været sat i massiv jernbehandling de sidste par måneder. Han er forsat meget kræsen og vil ikke spise kød. Livretterne er pizza, pandekager og hotdogs.

Victor Motto : Jeg husker bedre end jeg glemmer. 🙂

Comments are closed.