Caroline – opsummeringen

juni 22nd, 2015 by Karina

Vi er klar over at vi ikke får lavet opdateringer så ofte som vi gjorde da vi kun havde Victor. Men det vidner vil blot lidt om den tiltider travle hverdag vi har.

Caroline er virkelig kommet i børnehave alderen. Hun elsker musikbørnehaven – hun synger meget – rigtig meget. Hun er super god til både tekster og melodier alt fra kendte børnesange til Lukas Graham, Basim osv.

Hun er igennem en rivende udvikling hun er meget selvstændig og ynder selv at tage tøj på, tørrer sig efter bad, creme osv. Hun elsker sin storebror og vil bare gerne lege det meste af tiden med ham. Hun er dog blevet meget fascineret af prinsesser.

Hun kan tiltider også være en strid banan til tider . Hun har en tendens til at pive når tingene ikke lige går hendes vej. Forældrene kan godt lade hende pive… men storebror falder for den hele tiden. Når hun ikke kan komme ud af bilen, tage skoene af eller lignende.

Hun er god til at lege selv og ofte med Little pony, lego frinds, disko dans.

Caroline drømmer om, at skulle gå til gymnastik. Hun har hele efter året gået til svømning og har kløet på i forhold til at tonse rundt i vandet. Ingen tvivl om at gymnastik bliver næste års fritidsinteresse. Da hun både øver i at stå på hænder og hovedet.

Caroline er ved at gøre sig klar til skole og fra den ene dag til den anden begyndte hun at øve bogstaver og i at skrive sit eget navn (maj 2015). Hun kan tælle til 10 på Engelsk.

MOTTO: Du skal huske at drikke så det ikke støver og fiser —— rigtig sætning lyder “du skal huske at drikke når du spiser så det ikke støver når du fiser” – Oldefar Valdemar.

Comments are closed.