Babyrytmik

juni 6th, 2008 by Karina

I januar måned startede vi til babyrytmik oppe i Brændkjærkirken. Her går vi hver tirsdag mellem 10 -11. Victor var lidt stille de første par gange, men herefter er han blevet vild med det. Han var dog ikke særlig tryg ved titte bøh leg og begyndte at græde de første par gange. Siden er han dog blevet ret “fræk” og kan godt lide at råbe efter læren og de andre børn, men formår også at være stille og nyde det når vi synger og især når der blæses sæbebobler. Vi spiller også med rasleæg, danser, leger med tørklæder osv.

Victor fik lov at fortsætte på et “turbo”hold i Maj måned – til stor glæde for både Victor og mor. Her kom de andre “rødder” fra mødregruppen og deltog. Vi glæder os desuden til næste år, hvor kirken har valgt at lave et fortsætter hold for 1-2 årig :-).

Babyrytmik holdet

Comments are closed.