Sommeren 2013

september 2nd, 2013 by Karina

Så er sommeren vel overstået og hvilken pragtfuld en af slagsen.

Victor startede med at være med Bedstefar og Bedstemor i sommerhus på Djursland, sammen med de 5 andre fætre og kusiner. Vi havde måske ikke troet at Victor vil kunne undvære sin mor og far i en hele ugen, men det gik over alt forventning og det var ikke mange livstegn vi hørte fra ham. De nød det solrige vejr og var ude og bade hverdag 🙂 Han kom hjem som en dejlig solbrændt dreng – der nok havde savnet sin lillesøster mere end sin mor og far.

Ugen efter havde vi alle 4 ferie sammen. Vi fik ordnet nogle praktiske gøremål hjemme, besøg hos farmor og farfar, hvor vi blandt andet var en tur på Rømø – selvom det blæste fik Victor og Caroline dog lokket farmor med i vandet. Der var også plads til nogen legeaftaler med nogen af de gode nye venner fra glidende årgang.

I uge 30 var vi selv i sommerhus i Blåvand. Et dejligt sommerhus meget tæt på vandet. Da sommeren jo viste sig fra sin bedste side med solrige dage (lille på nær 1). VI brugte derfor rigtig mange dage ved stranden med Victor som badeløven og Caroline tullerede med sandet, hvor der blev bygget, hentet vand, fundet muslinger osv.

Vi havde i løbet af ugen besøg af alle 3 hold bedsteforældre og det var noget børnene og vi nød. 🙂 Så det vil vi gerne gøre om igen næste år !

Den sidste uge af ferien blev brugt på at få besøgt oldeforældrene i Lindeballe. Vi var en tur på sygehuset med Caroline til kontrol. Den sidste weekend var det Christophers fødselsdag som blev fejret efter alle kunstens regler både herhjemme og om aften i Tønder. Her skulle der spilles til gak gak i gå gaden og ungerne nød at der var en masse sjov og spas. ( De vandt også alle en bamse i en tombola) En dejlig afslutning på en dejlig ferie.

 

 

 

Comments are closed.