Graviditetsforløb: Caroline

Marts 2010: Caroline blev lavet 😉

April: Mor og far blev gift 🙂 – uden vi kendte noget til dig!

maj: Var med på bryllupsrejse i Firenze – nu vidste vi det godt og det betød bare at mor måtte undvære alt det dejlige italienske vin.

Juni: Mor bliver overfaldet af den ny ankomne kat Cleo som bider hende 8 gange i armen. Da hun jo er gravid med dig er vi en tur på skadestuen og få nogle piller mod bakterier.

Juli:Du var med til din Farfars 60 års fødselsdag 🙂

August: Du er med til U2 koncert – er sikker på det var ligeså godt i maven, som udenfor! og du deltog i din første tønderfestival, og sommerhus tur til Henne Strand.

September: Storbror startede i børnehave

Oktober:

November: Endelig kom mor på barsel sidst i november og vi skulle rigtig hygge, men første dag hjemme falder Victor ned og slår sin fortand ud!

Det var også her vi fik klarhed over at du kom ud ved kejsersnit, og at du ville komme på din fødselsdag den 22. december.

December: Jeps hygge at gå hjemme op til jul. Vi bagte julekager, hørte julemusik, købte mange gaver og nød den søde tid inden du kom.

Lige inden du kom den 20. december blev Victor syg og vi håbede bare på ikke at blive smittet af hans influenza.

Den 21. december ankom farmor og farfar klar til at tage sig af Victor imens mor og far tog på sygehuset for at tage i mod dig.

Igen havde mor en problemfri graviditet uden gener, og sær lyster. Ingen  kvalme ingen opkast og en vægtøgning på ganske lidt.