Caroline uden sut

marts 4th, 2014 by Karina

Så måtte beslutningen tages. Caroline skulle af med sin sut som hun ellers var meget glad for. Vi besluttede at det skulle ske i vinterferien, da vi så bedre kunne få sovet om dagen, hvis det gav nat ballade. Vi tog den fra hende en søndag eftermiddag og om aftenen var hun meget ked af det. Hun sagde ting som ” jeg kan ikke lide min mund” og ” det gør ondt i min mund”. Hun faldt dog i søvn og var vågen et par gange i løbet af natten, hvor hun var ked af det. Dagen efter blev der lavet brev til julemanden om, at sutterne kunne gives til en anden baby og så afsted mod toys r us.

 

Caroline havde længe drømt om et lille ur (josefine fra dagplejen havde byttet hendes sutter til et lilla ur), så hun fik sig et lilla pige ur og en stor bamse til at trøste om natten. Ekspedienterne lovede at de kendte julemanden og sendte derefter sutterne afsted mod ham.

Her ca. 3 uger efter kan hun stadig sidde og bide i sit knæ eller fingere om aftenen. Hun siger aldrig hun savner sin sut, men viser det nok lidt med hendes handlinger 😉

Comments are closed.