Mens vi ventede på dig….

november 29th, 2007 by Karina

Begivenheder under graviditeten:

Januar 2006 – Du blev lavet ;-).

Februar måned – vi opdagede at vi ventede dig :-).Mor tog ret mange graviditetstest – troede ikke helt på at du var god nok 🙂 5 dage efter vi havde opdaget du var på vej skulle vi på skiferie med alle mors søskende 🙂 og bedstefar og bedstemor. Vi var glade og lidt overrasket over at du allerede var på vej 🙂 En god “hvid løgn” gjorde at vi kunne holde dig hemmelig på hele skiferien. Det var også på denne ferie vi fik at vide at Onkel Søren og tante Karin ventede en ny lille baby -)

Så du var på din første skiferie… som 4-5 uger gammel 🙂

Marts – må til undersøgelse og bekræftelse hos lægen. Du er god nok:-)

April – Her valgte vi at fortælle forældre og søskende at du var på vej. Vi var desuden til mosters 60 års fødselsdag, her fortalte far til bandet at du var på vej :-).

Maj – Vi var til Roger Waters koncert i Augustenborg.

I maj måned fandt mor og far endelig det hus som de vil have… og så gik det stærkt og inden ugen var omme havde vi budt og skrevet under. Det er et pragtfuldt hus og beliggenheden bliver ikke bedre – et pragtfuldt sted for dig at vokse op.

Juni – 20 ugers scanning… vi vil gerne vide kønnet, hvis vi kunne se det, men efter en times scanning valgte du at vende ryggen til det hele.

Juli måned – overtog vi huset og flyttede vi ind i huset. Heldigvis hjalp farmor og farfar med at male og flytte, da vi mor og far var nødt til at arbejde i denne periode. Mor var træt om aftenen, men når hun endelig gik i seng… ja så var du klar til at feste 🙂

August måned – Din første tønder festival

September – mor på barselsorlov… mange ture i svømmehallen og daglige gå ture rundt i terrænet 🙂

Oktober – mange scanninger og undersøgelser… inden du så endelig kom til verden den 29 Oktober 🙂

Mor tog ca. 11 kg på under graviditeten.

Comments are closed.