Vokset fra æg allergien

oktober 21st, 2013 by Karina

Så kom tiden til at vi igen skulle testet i forhold til æg allergien. Eller fødevare provokeres som det så fint hedder. Den 10. oktober kom vi til sygehuset, hvor de så begyndte at give Caroline kogt æg, men når man aldrig har smagt det er det meget mærkeligt at få ind i munden, men hun spiste det uden at reagere. Så kom mere æg , lidt pandekage, og en kæmpe pandekage som hun pænt spiste uden at reagere. Efter 5 dage med langsom optrapning og ingen reaktion er hun nu vokset fra sin æg allergi.

 

Vi skyndte os ud og købe flødeboller noget Caroline aldrig har haft fornøjelsen af, men som alt andet med æg – var konsistensen mærkelig og hun kunne ikke lide det, men mon ikke det kommer på et tidspunkt 😉 Nu er vi bare glade for at hun voksede fra det så hurtigt !

Comments are closed.