Sætninger

juli 19th, 2009 by Christopher

Victor er gennem de sidste 14 dage begyndt at sætte ord sammen, og i øjeblikket går det lynhurtigt med at lære nye ord. Han gentager alt hvad der bliver sagt, også flere ord ad gangen, og oftest behøver han kun høre et ord en gang. I dag har han lært at ordet “altså” kan bruges som synonym for “ups” o.lign.

Sætninger han er begyndt at bruge er bl.a.:

“Ik’ sove!” (når far gør som om han sover)
“stor/lille gravko”, “grøn stol”, etc.
“Mor, kom”, “mor med” etc.
“Daahforma” (Tak for mad)
“Bøvs, sige’ bamse” (Thomas Winding historien: Bøvs, siger den lille bamse)
“Victor prøve”
“Missen leger/spiser”
“Missen hedder” (og den hedder iøvrigt Cleo)
“Bummelum bamse”

Derudover griner hans forældre meget når han går og kalder på sig selv, og “Victor” bliver til “Dittåårh”. Der er mange morsomme øjeblikke – især når han er optaget af at lege selv og går og snakker med sig selv.

Comments are closed.