Victor 8 år – fuld fart frem

Husk Victor er der fuld skrue det meste af dagen. Han trives – meget – i skolen. Har været til skolehjem samtale, hvor vi næsten bliver røde i hovederne over alle de fine gloser de bruger om vores søn. Han er super skrap både i matematik, hvor han har slået rød strit i gange tabellerne flere gange – og som den første i klassen. Han staver også som læreren siger ” top of the pop”. og læsningen går derude af med Kaptajn underhyler som det fortrukne læsestof.

Har netop været til nationaltest i dansk, hvor han score over gennemsnittet i alt :-). Han ELSKER at spille stikbold og de fleste frikvarter går med dette.

Men ud over skolen så elsker Victor at gå til spejder og skal snart afsted på en 4 dages lejr tur, hvor de skal sove i telt. Han har også mange legeaftaler og elsker disse. Når han ikke er i fuldgang så sidder han med sin EGEN IPAD som han endelig fik råd til i uge 7 efter at have sparet i 1 år ( og morfar gav et tilskud tilsidst). Det er bare lykken 🙂

Han er en dejlig dreng – som har et enormt blødt hjerte for sin lillesøster. Han finder sig dog ikke hvad som helst og ofte når forældrene udstikker en ordre lyder svaret “HVORFOR “?